Hoppá! Még a héten kitesznek valakit a VV-villából

játékos Való Világ párbaj műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új ember érkezik vasárnap a legellenszenvesebb játékos helyére. 

A VV8 szeptember 1-jei összefoglalója leginkább a női praktikákról, a lányok közti verbális csetepatékról, cselszövésekről, helyezkedésekről szólt, nem kevés személyeskedéssel - írja az Origo.

Forrás: RTL Klub

A bolygókutató tudósnak készülő, amúgy rém egyszerű Vivien ezúttal legalább némi ruhában vonaglott a földön, bugyiját mutogatva - a vigyorgó, vasgyúró Krisztián nagy örömére - , de a háttérben durva csata zajlott, Dina mérhetetlen gyűlölettel figyeli Evelin minden tettét, szavát, lélegzetvételét. A lényeg, hogy a hétvégén még nem lesz klasszikus VV-párbaj, ellenben ki lehet szavazni valakit mindenféle tévéshow és egyéb macera nélkül. 13-an vannak bent, egy ember kiesik, de ha jól értettük, nem sokáig örülhet a 12 túlélő, mert még aznap este beküldenek egy újabb lakót.

BOLY-GÓ-KU-TA-TÓ szeretne lenni VV Vivien

VV Vivien jövőbeli terveitől tutira neked is leesik az állad. A lány, aki saját bevallása szerint is rémesen buta - ezt a Petőfi-vers tanulása közben jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.