Hoppá! Élő adásban villantott bugyit a Star Academy egyik versenyzője

Nádai Anikó Gór Nagy Erika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppácska!

Gór Nagy Erika, aki egyébként Gór Nagy Mária rokona, igen különleges pózban kezdte meg produkcióját, ami nem igazán volt előnyös.

A versenyzőnek férfiak gyűrűjében, ülve kellett kezdenie a dalát, és hát sem a combját, sem a bugyiját nem kellett volna láttatni. Ez mégis megtörtént.

Ezt a kislányt imádja majd az országhttp://www.life.hu/sztarok/20160903-ezt-a-kislanyt-imadja-majd-az-orszag-balogh-kincso-kicsi-oriasok-rtl-klub.htmlA hipercuki Kincső nem csak bennünket, hanem Kiss Ramónát is teljesen elvarázsolta a Kicsi Óriások első műsorában. A színésznőnek nem is kellett soká gondokodnia, kit visz magával a csapatába az ovisok közül. TV + SztárokOrigoBaki? Pásztor Anna szerint a versenyzőik a villában laknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160903-pasztor-anna-a-star-academy-zsurije-szerint-a-versenyzoik-a-villaban-vannak.htmlA Star Academy első élő showja is óriási bakival indult, akkor fél órán át nem sikerült kikapcsolni a tűjelzőt a stúdióban. De valahogy a második élő adás is fura. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPuzsér nem áll le: "Nemzeti hosszúkatinkázás és országos csehlaciság"http://www.life.hu/sztarok/20160903-puzser-robert-nem-all-le-az-olimpikonok-pocskondiazasaval-es-eredmenyeik-degradalaval.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Puzsér Róbert képtelen leállni olimpikonjaink ekézésével, teljesítményük degradálásával. Legutóbb Hosszú Katinka és Kozák Danuta nevét is a szájára vette. És persze továbbra sem bírja abbahagyni...TV + Sztárok--VV8: Sírva menekült a fürdőszobába a villa nőcsábászahttp://www.life.hu/sztarok/20160903-kiborult-sirva-menekult-a-furdoszobaba-vv-soma-valo-vilag-8-vv8.htmlSoma csúnyán összeveszett Micivel, aki elég erősen fogalmazta meg véleményét a fiú viselkedéséről. Soma megtört.TV + SztárokOrigoFelnőtt nővé cseperedett a Csillag születik aranytorkú sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160903-szirota-jennifer-felnott-es-szerelmes-csillag-szuletik.html18 éves volt, mikor jelentkezett a Csillag születikbe, és majdnem meg is nyerte a tehetségkutatót. Szirota Jennifer azóta már 23 éves, felnőtt nő, ráadásul nagyon szerelmes. TV + Sztárok--Visszatér a színpadra Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20160903-kulka-janos-ket-darabban-is-szerepel-az-uj-szinhazi-evadban.html5 hónapja már annak, hogy Kulka János agyvérzést kapott, és életmentő műtet hajtottak vére rajta. A színész állapota szerencsére gyorsan javult, és augusztus végén már a Katona József Színház társulati ülésén is részt vett. Ekkor jelent meg először nyilvánosan betegsége óta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.