Zseraldin beköltözött a villába, egy perc után belekáromkodott az élő adásba

Forrás: Life.hu -
valóvilág ValóVilág 8 VV Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, VV Zsófi párbaj nélkül távozott a villából. Máris jön azonban az új beköltöző, a focizós lány, aki nagyon szereti az apukáját.

Elbúcsúzott szeretteitől, beszélgetett Bencével, majd bement a villába. Puszikat osztott, és bemutatkozott, hogy ő Zseri, vagyis Zseraldin.

Forrás: Life.hu

Majd pedig, miután Istenes Bence bekapcsolt a villába élőben, benyögte, hogy SZARUL van...

Párbaj nélkül kellett elhagynia villát VV Zsófinakhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-vv-zsofinak-parbaj-nelkul-kellett-elhagynia-villat.htmlA nézői szavazatok alapján VV Zsófinak kellett elhagynia a villát. TV + SztárokOrigoA pocakos Péter Szabó Szilvia Görögországban relaxál: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20160904-peter-szabo-szilvia-enekesno-gorogorszagban-relaxal-es-pihen-mert-az-jo.htmlA várandós énekesnő gyönyörű helyről jelentkezett be. TV + Sztárok"Elsőként kiesni nem a legjobb érzés" - Kátai Lilla távozott a Star Academybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-katai-lilla-a-star-academy-elso-kiesoje-exkluziv-interjut-adott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kátai Lilla távozott elsőként a Star Academyből. A lány exkluzív interjút adott a műsor után. TV + Sztárok--VV: "Nőnek nagyobb szégyen az igénytelenség, mert büdös lesz a puncija"http://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-a-jatekosok-osszevesztek-azon-ki-mit-takaritson-ki-mert-kupi-van.htmlDávid ráförmedt Vivienre, aki a srác véleménye szerint képtelen elvégezni villamesteri feladatait, ugyanis senki nem hallgat rá. TV + Sztárok--VV: "Nőnek nagyobb szégyen az igénytelenség, mert büdös lesz a puncija"http://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-a-jatekosok-osszevesztek-azon-ki-mit-takaritson-ki-mert-kupi-van.htmlDávid ráförmedt Vivienre, aki a srác véleménye szerint képtelen elvégezni villamesteri feladatait, ugyanis senki nem hallgat rá. TV + Sztárok--Sokkoló! Felismerhetetlenek és ijesztőek smink nélkül a villalányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-valovilag-8-vv-zsolti-szerint-felismerhetetlenek-es-rondak-smink-nelkul-a-villallanyok.htmlZsolti megnyitotta villabéli szépségszalonját, közben pedig kibeszélte a villa lányait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.