Váratlan fordulat a Nyerő Párosban: Papp Gergőék feladták!

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő Nyerő páros Éjjel nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a nézőket, de magukat a játékosokat is megdöbbentették a hétfőn este történtek. 

A műsorban fő téma volt, hogy Dóri és Peti, az Éjjel Nappal Budapest sztárjai a kiesés szélére kerültek. A fiatalok veszekedtek is, nem keveset, mert bár korábban megbeszéltek bizonyos dolgokat, Dóri másként válaszolt a feltett kérdésekre, emiatt a veszélyzónába kerültek. A játékosok megbeszélték, hogy Gaboékat és Gergőéket tartják bent, és bár Dórinak és Petinek kellett volna távozniuk, másként alakult a végjáték.

Papp Gergő és felesége Forrás: RTL Klub

Papp Gergő és párja, Judit bejelentették, szeretnének távozni a műsorból, Petiék ugyanis sokkal komolyabban veszik a játékot, és számukra ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy lássák, mennyire ismerik egymást. A csapat azonban nem Petiéket szerette volna a házban maguk között látni, így a történtek egészen biztosan érdekes konfliktusokat szülnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.