Tudj meg még több részletet Szabó Zsófi esküvőjéről!

lakodalom esküvő Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető hamarosan oltár elé áll: íme még több részlet az év egyik sztáresküvőjéről. 

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Zsófinak idén nem lesz ideje esküvőt szervezni, most úgy tűnik, hamarosan mégis oltár elé áll kedvesével, Zsoltival. A műsorvezető a képmegosztó oldalán mutatott pár részletet a nagy napból: szerintünk abszolút passzol hozzá egy rózsaszín-fehér álomlagzi.

#comingsoon #cantwait #mydreamwedding

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

A kép alatt az egyik kommentelő megjegyezte, örül, hogy Nyírtasson lesz az esküvő. Zsófi ugyan még nem reagált a hozzászólásra, de ha ez igaz, akkor Szabó Gyula lánya jól választott. Az ottani esküvőhelyszínen ugyanis japánkert és benne egy csodás kis kápolna található, az ételek pedig a tanyasi látványkonyha legfinomabbjaiból vannak összeválogatva.

Csonka András Gálvölgyi Jánossal szelfizett: így fest most a nagybeteg művészhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-csonka-andras-szinesz-galvolgyi-janossal-szelfizett-igy-fest-most-a-nagybeteg-muvesz.htmlCsonka András elcsípte egy közös fotóra a népszerű magyar művészt. Egész jól fest most Gálvölgyi János! TV + SztárokOrigoRenée Zellweger eltűnt a képernyőkről: Vajon mit csinált?http://www.life.hu/sztarok/20160905-renee-zellweger-eltunt-a-kepernyokrol-vajon-mit-csinalhatott-hat-evig.htmlAz Oscar-díjas színésznőt 6 éve nem láthattuk a mozivásznon, ám szerencsére ez a múlté, hiszen a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében visszatér. Ennek ellenére adja magát a kérdés, mit csinálhatott az utóbbi években? TV + Sztárok--Nem semmi! Aleska festői környezetben villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-elkepesztoen-szeles-terpesszel-hodit-aleska.htmlAleska már többször is bebizonyította, hogy remek légtornász, sőt különböző gyakorlatokat is mutatott a Life.hu riporterének. Legutóbb pedig egy csodás környezetben pózolt, ahol megint meggyőződhettünk róla, hogy elképesztően hajlékony. TV + Sztárok--Dzsudzsáknak mondott köszönetet a paralimpikonhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-dzsudzsak-balazsnak-mondott-koszonetet-a-paralimpikon-asztali-teniszezo-bereczki-dezso.htmlBereczki Dezső paralimpikon szeretné beteljesíteni álmát. Az a vágya, hogy érmet szerezzen az olimpián. Az asztaliteniszező mindent megtesz a sikerért, és nem mulasztotta el megköszönni a támogatást azoknak, akik segítették őt, például Dzsudzsák Balázsnak. TV + SztárokOrigoEgy óriási dühkitörés áldozata lett a Való Világ villájahttp://www.life.hu/sztarok/20160905-egy-duhkitores-aldozata-lett-a-valo-vilag-villaja.htmlEgy időben, egy helyen akadtak ki a Való Világ szereplői, akik bár látszólag apró dolgokon húzták fel magukat, mégis óriási konfliktus lett belőle. TV + Sztárok--Várkonyi Andreát erre a különleges tárgyra bízza az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-varkonyi-andrea-kisse-babonas-magikus-bokalanc-ovja-ot-a-mindennapokban.htmlA műsorvezető hatalmas meglepetéseket okozott a munkatársaknak a felvételek során, így biztosak benne, hogy a nézők is élvezni fogják a műsort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.