Ittas vezetéssel gyanúsítják a TV2 sztárját, Curtist

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
ittas vezetés TV2 Curtis Édes Élet autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is ittas vezetés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség az Édes Élet sztárja, azaz Curtis ellen. A rapper még január elsején ütközött oszlopnak autójával, és egyből felmerült nála az alkoholfogyasztás gyanúja. Most kiderült, hogy valóban így történhetett- e az eset.

Január elsején Curtis egy villanyoszlopnak csapódott az autójával. Akkor a kiérkező rendőrök a pomázi kapitányságra vitték a zenészt, ott vért és vizeletmintát vettek tőle. A rapper egyből vállalta a felelősséget tettéért, és megosztotta egész estéjének történetét a Facebook-oldalán.

Forrás: Instagram/Curtis4ker

Szilveszteri buli után taxival ment haza, csak másnap ment el a kocsiért, amikor már teljesen kipihentnek érezte magát. „Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam..." - írta akkor Majka zenésztársa. A Bors úgy tudja, azóta már a szakértői vélemények is elkészültek, így Curtis hivatalosan is gyanúsított, ezt a rendőrség is megerősítette. „A Szentendrei Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárás során

a napokban gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Attilát járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt"

– közölte Beluzsárné Belicza Andrea rendőrőrnagy, a megyei kapitányság szóvivője.

Állítják: Jakupcsek hamarosan mindent kitálalhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-jakupcsek-gabriella-keszulo-konyveben-kendozetlenul-szamol-be-a-mediaban-eltoltott-eveirol.htmlJakupcsek Gabriella - ha lehet hinni a híreszteléseknek - nemsokára minden titkot felfed az elmúlt éveiről egy könyvben, melyet a legnagyobb titokban írt meg. Állítólag októberben kerül majd piacra a mű. TV + Sztárok--Rosszabbra számítottam - Ezt gondolta pucér testéről VV Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20160906-vv-vivi-ezt-mondta-miutan-latta-magat-puceran.htmlVV Vivi végre megnézhette, hogyan is mutat pucéran a villában. A lány szerencsére nem csalódott. TV + SztárokOrigoValóVilág: Lóri Dinának: „Fogd meg!” (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160906-valovilag-lori-es-dina-igy-kozelednek-egymashoz-szexualisan.htmlKapcsolata van, de szemmel láthatóan - és saját bevallása szerint is - nyomul Lórira Dina. A fiú állítja, addig nem akar semmit, amíg Dina nem mondja, a barátjával vége. TV + SztárokOrigoErősen 18 pluszos tartalommal tuningolja műsorát a TV2 - Édeshármas a jakuzzibanhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-padar-alexandrat-a-star-academyben-hegyi-david-es-illes-adrian-kozosen-kenyeztettek.htmlA korábban szeretethiányra panaszkodó énekesnő most igazán elégedett lehet. Sőt, a kelleténél talán kicsit nagyobb figyelmet is kapott. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos: "Az igazamért a házasságomat is feláldoznám"http://www.life.hu/sztarok/20160906-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-bunteto-ugyere-akar-a-hazassaga-is-ramehet.htmlGalambos Lajos arról beszélt, hogy büntetőügyére akár a házassága is rámehet. Feleségének, Boginak normális férjre lenne szüksége, ő azonban az igazát akarja bizonyítani, ráadásul mindenáron. A zenész ráadásul azt is tervezi, hogy megválik a birtoktól is. Állítja, a történtek a gyerekeiken is mély nyomot hagytak, ezért más életkörülményeket szeretnének. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat a Nyerő Párosban: Papp Gergőék feladták!http://www.life.hu/sztarok/20160905-nyero-parosban-varatlan-fordulat-papp-gergoek-feladtak-a-versenyt.htmlNem csak a nézőket, de magukat a játékosokat is megdöbbentették a hétfőn este történtek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.