Tom Cruise visszasírja exét

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
barátnő színész Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő információk láttak napvilágot Tom Cruise első komoly kapcsolatáról: exbarátnője bevallotta, hogy megcsalta a sztárt. De ez még semmi! A színész is elárult egy s mást a régi szép időkről.

Diane Cox még 1979-ben kezdett el randizgatni Tommal, akivel egy középiskolai bálon ismerkedett meg. A bulit rengeteg randi követte, így kapcsolatuk egyre komolyabbra fordult:

a színész és iskolatársa két évig alkotott egy párt.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A most háromgyermekes édesanya örömmel mesélt azokról az időkről, és többek között azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk elég intenzív volt, azonban

Cruise túlzott féltékenysége megmérgezte a szerelmüket.

Stanley Kubrick, Tom Cruise és Nicole Kidman a Tágra zárt szemek forgatásán Forrás: Collection Christophel/Warner Bros. / Stanley Kubrick Productions/Warner Bros. / Stanley Kubrick P

A 19 éves tehetség már sikeres karrierje küszöbén állt, ez pedig rengeteg utazással járt együtt. Végül ez is hozzájárult a szakításhoz, de nem ez volt a fő ok. Cox ugyanis beismerte, hogy megcsalta Tomot, aki ezt a barátjától tudta meg, és

nem tudta feldolgozni.

"Megbeszéltük a dolgokat, és ő azzal zárta le, hogy »szeretlek, de már nem vagyok szerelmes beléd!« Ezután még egyszer utoljára együtt töltöttük az éjszakát, másnap reggel pedig minden szó nélkül eltűnt" - emlékezett vissza Cox, aki régi fotókat is megosztott a sztárról. Ha kíváncsi vagy rá, itt megnézheted őket!

Tom Cruise és lánya, Suri Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

A történtek ellenére Tom még a mai napig is azt állítja, az volt élete egyik legszebb időszaka.

"Amikor megszereztem magamnak az iskola legszebb lányát, Diane-t, úgy éreztem, én vagyok a világ ura. Hiányzik ez az érzés, ez az önfeledt boldogság, visszasírom azokat az éveket" - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.