Sokk: évtizedek óta eltűnt nő csontvázát találta meg a padlásán

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
eltűnt Németország csontváz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 éve senki sem járt a birtokon lévő pajta padlásán, ezúttal is csak azért ment fel a 33 éves német férfi, mert felújítást tervezett. Eközben bukkant a női csontvázra.

40 éve eltűnt nő csontvázát találta meg egy férfi Cloppenburg városában az apja birtokán lévő pajta padlásán. Jó ideje nem járt már senki a tetőtérben, hiszen csak levelek, szalma, és rengeteg lom volt ott. A 33 éves meg nem nevezett illető is csak azért ment fel, mert renoválni szerette volna.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Illyés Tibor

Így bukkant rá a csontvázra a férfi, amin rengeteg kabát és cipő is volt. Ezt követően egyből értesítette a rendőrséget, akik a fogazata alapján azonosították.

Kiderült, hogy egy 1977 novemberében eltűnt nő csontvázát találta meg a férfi,

aki mintegy 5 kilométerre lakott egyébként a birtoktól. A nő többször is eltűnt korábban, egy alkalommal a férje - aki 2012-ben halt meg - 6 hét erdőben csámborgás után talált rá. Valószínűsítik, hogy elbújt a padláson, lefeküdt és megfagyott - írja a Bild.de.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.