A Star Academy énekesei Alexát tűzték ki a céltáblájukra

Forrás: TV2 -
Alexa Star Academy énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy Pádár Alexa megőrjíti a Star Academy tehetségeit, azonban nem mindenkit a legjobb értelemben. Míg a férfiak többsége a leányzó kegyeiért ácsingózik, addig Barbi, Brigi és Arnold előszeretettel osztják ki a háta mögött.

Továbbra is Alexa szombati akciója a téma a Star Academy házban. Barbi, Brigi és Arnold ugyanis a legkevésbé sem nézi jó szemmel, hogy

Dávid és Adrián együtt kényeztették Alexát a jakuzziban.

Forrás: TV2

Barbi, Brigi és Arnold hármasát olyannyira elragadták az indulatok, hogy

többször is könnyűvérűnek nevezték a lányt.

Sőt, Arnold legalább négyszer mondta rá két perc alatt, hogy r*banc. De a káromkodások tárháza itt még nem merült ki, Arnold később azt is hozzátette, hogy "Neki mindegy, csak f*sz legyen."

A forró jacuzzis jelentetet egyébként itt megnézheted!

A magyar rapper durván beszólt Nádai Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-magyar-enekes-curtis-durvan-beszolt-nadai-anikonak.htmlNádai Anikó csípős megjegyzéseket kapott, az igencsak negatív kritika Curtistől származik. TV + SztárokOrigoA Star Academy énekesei kifigurázták Király Viktorékathttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-jatekosai-kiraly-viktorekat-parodizaltak.htmlRemek összeállítás látott napvilágot a Star Academy énekeseinek jóvoltából. Míg az egyik ijfú tehetség Jázmin hercegnő bőrébe bújt, addig a többiek a műsor zsűrijét figurázták ki. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoNézz be a Kicsi Óriások első adásának kulisszái mögé!http://www.life.hu/sztarok/20160906-nezz-be-a-kicsi-oriasok-elso-adasanak-kulisszai-moge.htmlSzombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermektehetség-kutató műsora, a Kicsi Óriások, ennek örömére pedig bekukkanthattunk a kulisszák mögé. Nézzétek csak! TV + SztárokOrigoEgy óriási dühkitörés áldozata lett a Való Világ villájahttp://www.life.hu/sztarok/20160905-egy-duhkitores-aldozata-lett-a-valo-vilag-villaja.htmlEgy időben, egy helyen akadtak ki a Való Világ szereplői, akik bár látszólag apró dolgokon húzták fel magukat, mégis óriási konfliktus lett belőle. TV + Sztárok--Renée Zellweger eltűnt a képernyőkről: Vajon mit csinált?http://www.life.hu/sztarok/20160905-renee-zellweger-eltunt-a-kepernyokrol-vajon-mit-csinalhatott-hat-evig.htmlAz Oscar-díjas színésznőt 6 éve nem láthattuk a mozivásznon, ám szerencsére ez a múlté, hiszen a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében visszatér. Ennek ellenére adja magát a kérdés, mit csinálhatott az utóbbi években? TV + Sztárok--Hűha! Beyoncé meghallgatta, hogyan énekel Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-radics-gigi-hangja-kalandos-uton-jutott-el-peldakepehez-beyoncehoz.htmlNyelvet tanulni ment az Egyesült Államokba, és három új dallal érkezett vissza Radics Gigi, aki a "lehetőségek hazájáról" mesélt. Kígyókkal és mérges pókokkal megspékelt klipforgatásról, valamint arról, hogy milyen kalandos úton jutott el az énekhangja Beyoncéhoz.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.