Micsoda összegek! Britney Spears 130 milliót dobott ki az ablakon

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
pénz menedzser Britney Spears énekesnő fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori tinibálvány sok-sok év után újra normális életet él. Hiába azonban a siker, ha a múltjából néhányan a mai napig zsarolják őt. 

Britney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, és most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról. Lufti például elmesélte a bíróságon, hogy az énekesnő egyszer annyira kiütötte magát, hogy egy parkolóban aludt, és hogy annak ellenére sem állt le a drogokkal, hogy egy szerződésben már megtiltották neki. A sztár a hírek szerint most véglegesen lezárta a vitát - írja a TMZ.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A lap információja szerint Britney körülbelül félmillió dollárt, azaz 130 millió forintnak megfelelő összeget fizetett a férfinak, hogy végre békén hagyja őt. Bár a bíróság már kitűzte a következő tárgyalást, úgy tűnik, erre mégsem kerül sor, hiszen sikerült peren kívüli megegyezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.