Lagzi Lajcsi megtervezte a saját sírkövét

Forrás: TV2 Mokka -
temetés elmúlás Lagzi Lajcsi sírkő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, Lagzi Lajcsi a börtönben töltött magányos órákban rengetegszer szembesült az elmúlás gondolatával. Erről, valamint arról is mesélt, hogy egy rabtársa miként próbált öngyilkos lenni.

Lagzi Lajcsi nemrég barátjával, Gesztesi Károllyal elevenítette fel a 30 évvel ezelőtti emlékeket, hiszen együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak, és Gesztesi például azt is elárulta, hogy fültanúja lehetett annak is, ahogy Lagzi Lajcsi még a kezdetek kezdetén trombitázni tanult. Valószínűleg ez, és a börtönben töltött idő is hozzájárulhatott ahhoz, hogy

Lajcsi egyre többet gondol az elmúlásra.

A trombitás Joshi Bharatnak mesélt minderről, valamint azt is elárulta, hogy egyszer még a sírkövét is lerajzolta.
„Egy natúr sírkövet terveztem... egy trombitát rajzoltam rá... a vége az volt, hogy köszönök mindent."

A zenésznek egyébként látszólag nincs miért aggódnia, hiszen míg egy hónappal ezelőtt arról írtunk, hogy nagyon lefogyott, most úgy tűnik, hogy felszedett pár kilót, és talán ennek köszönhetően, de kiegyensúlyozottabbnak tűnik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.