Először mozdult ki David Bowie halála óta felesége, Iman

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard -
Divathét Iman David Bowie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dawid Bowie halála óta Iman kerülte a nyilvánosságot, egészen mostanáig. 

Iman a New York-i divathéten vallotta be Joe Zee újságírónak, a Good Morning America munkatársának a Tom Ford bemutatón, hogy bizony kőkemény éven van túl: 3 hónapon belül halt meg édesanyja és férje, Bowie.

Iman a bemutatón Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard

A 61 éves modell nyakában egy olyan nyaklánc díszelgett, amit David emlékére visel, és azt is elmondta, haláláig hordja majd. Iman a képmegosztó oldalán is tudatta a rajongókkal, hogy egész jól van: január óta most először mozdult ki, és jól is érezte magát.

Kockahas péntekre: Liam Hemsworth megmutatta tökéletes hasizmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160908-liam-hemsworth-szinesz-megmutatta-tokeletes-hasizmait.htmlLiam Hemsworth alakjára sosem lehetett panasz, most azonban egy régebbi fotóval megmutatta, hogy festett, amikor összejött Miley Cyrussal. TV + Sztárok--Jakupcsek és kislánya egy tündéri képpel rukkolt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-jakupcsek-gabriella-es-kislanya-egy-tunderi-keppel-rabolja-el-a-szivunket.htmlBecsöngettek! Mutatja ezt Jakupcsek Gabriella legutóbbi fotója is, amelyen együtt készül kislányával, Emma Rózával az iskolakezdésre. TV + Sztárok--Király Viktor exe kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kiraly-viktor-exe-meglepoen-nyiltan-beszelt-a-kapcsolatukrol.htmlAz énekes öt év után, tavaly szeptemberben szakított szerelmével, Beával, aki most teljes őszinteséggel beszélt a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Pumped Gabo párja kiborult: zokogva beszélt kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-parja-agi-zokogott-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlEgyre több a feszültség és sírás a celebvillában, a párok lánytagjai gyakran nyílnak meg kapcsolati problémáikról. Ezúttal Pumped Gabo párjánál, Áginál tört el a mécses. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szelfikirály lett?http://www.life.hu/sztarok/20160908-hajdu-peter-egyre-tobb-szelfivel-ajandekozza-meg-rajongoit.htmlHajdú Péter nehéz időszakon mehet keresztül, hiszen házassága megromlott, valamint munka terén sem felhőtlen a helyzet. Viszont úgy tűnik, a műsorvezető az edzőteremben vezeti le a feszültséget, így a felesleges kilókat izmos testre cserélte, ezt pedig szívesen mutogatja a rajongóinak is. TV + SztárokOrigoRákóczi Feri bevállalta: egy éven át minden nap szexel majd a párjával http://www.life.hu/sztarok/20160908-rakoczi-feri-egy-furcsa-kiserletre-adta-a-fejet-a-parjanak-nem-igazan-tetszett.htmlBár a Morning Show műsorvezetője azonnal "hazavitte" az ötletet, a párja nem igazán lelkesedett a dolog iránt. Persze Jani és Balázs azonnal faggatózásba kezdtek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.