Retteg a víztől Voksán Virág

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
víz Voksán Virág félelem trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág az Ezeke Megőrültek! című celebműsor kapcsán mesélt arról, hogy egy gyerekkori trauma miatt retteg attól, hogy víz alá kerül.

A 33 éves lemezlovas az Ezek Megőrültek! című műsor fogatásán egyetlen dologtól félt, mégpedig attól, nehogy víz alá kerüljön.

"Öt-hat éves lehettem. A Tisza egyik ágánál felültem egy szörfdeszkára, apukám azon tolt a vízen. De én lecsúsztam a deszkáról, s

elkezdtem süllyedni

– mesélte Virág a Borsnak. – Egyre sötétebb lett, és már a külső hangokat sem hallottam. Halálfélelmem volt. Azóta is rettegek a vízben. Persze, apa egyszer csak kirántott a vízből. Az volt a szerencse, hogy

piros fürdőbugyi volt rajtam."

Voksán Virág Forrás: Facebook/Voksán Virág

Voksán Virág hatalmas melleit süttette

Van, hogy kerek fenekét posztolja, van, hogy az derül ki róla, hogy nézett ki a szépészeti beavatkozások előtt, egy biztos, szinte minden hétre tartogat valamit Voksán Virág. Most például méretes dekoltázsával kápráztatja el a férfiakat egy medence partján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.