Keleti Andrea nem kímélte a Star Academy énekesnőit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Star Academy Keleti Andrea tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy énekesnőinek Keleti Andrea adott tanácsokat.

A TV2 akadémiáján járt Keleti Andrea, aki tanácsokkal látta el az énekesnőket. Többek között azt is elmondta nekik, hogy a színpadon hogyan tudnak nőként érvényesülni, valamint azt is hozzátette, hogy ez

nagy kihívás lesz a többségnek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Andrea azt is megjegyezte, hogy Alexa mozgása igazán manökenes, de egy énekesnek így egy kissé mesterkélt. Természetesen a többi versenyzőt sem kímélte. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit mondott, az alábbi videóban megnézheted!

Újabb balhé a Star Academy házban! Ezúttal a fiúk csaptak össze

A jelek szerint nem mindenki bírja a TV2 valóságshow-jában a stresszt. Most Arnold, Adrián és Laci estek egymásnak. A teljes cikket itt elolvashatod!

Boldog születésnapot, Hugh Grant!http://www.life.hu/sztarok/20160909-boldog-56-szuletesnapot-hugh-grant.htmlPénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant. TV + Sztárok--Katy Perry összeköltözött Orlando Bloommalhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-katy-perry-orlando-bloomhoz-koltozott.htmlA két világsztár között egyre szorosabb a kapcsolat, a hírek szerint ugyanis Katy Perrynek elege lett a távkapcsolatból és a kedveséhez költözött. TV + SztárokAFPHajdú Péter szelfikirály lett?http://www.life.hu/sztarok/20160908-hajdu-peter-egyre-tobb-szelfivel-ajandekozza-meg-rajongoit.htmlHajdú Péter nehéz időszakon mehet keresztül, hiszen házassága megromlott, valamint munka terén sem felhőtlen a helyzet. Viszont úgy tűnik, a műsorvezető az edzőteremben vezeti le a feszültséget, így a felesleges kilókat izmos testre cserélte, ezt pedig szívesen mutogatja a rajongóinak is. TV + SztárokOrigoÍme 3 magyar sztár, akik találkoztak már szellemekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-ime-3-magyar-sztar-aki-hisz-a-szellemekben.htmlMíg Radics Gigi biztos abban, hogy Amerikában egy szellemlakásban lakott a családjával, addig Molnár Anikó otthonában figyelt fel a misztikus jelenségekre. Madár Veronika pedig édesapja halála óta érez különös dolgokat. TV + SztárokOrigoA Star Academy énekesei kifigurázták Király Viktorékathttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-star-academy-jatekosai-kiraly-viktorekat-parodizaltak.htmlRemek összeállítás látott napvilágot a Star Academy énekeseinek jóvoltából. Míg az egyik ijfú tehetség Jázmin hercegnő bőrébe bújt, addig a többiek a műsor zsűrijét figurázták ki. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKiakadt? Beyoncé egy baseball ütővel randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160905-szuletesnapja-alkalmabol-egy-ujabb-dallal-lepett-meg-minket-az-enekesno.htmlA világ továbbra is Beyoncé új vizuális albumán csámcsog, ami elég erősen utal arra, hogy Jay-Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég már felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, vasárnap, az énekesnő 35. születésnapján, pedig egy újabb is napvilágot látott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.