Itt a bizonyíték: nem válik Beyoncé és Jay Z

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller -
házasság album válás Jay Z Beyoncé házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen szakítás? A legfrissebb hírek szerint esze ágában sincs különválni a popipar királyának és királynőjének. Hiszen akik közös albumot készülnek megjelentetni, azok miért is döntetének így?

Eljött az idő, amire már oly régóta várnak a rajongók: a Beyhive névre keresztelt, Beyoncé-rajongókat egybegyűjtő Twitter oldalon jelent meg a hír, ami szerint a nemrég 35 évesssé lett énekesnő és férjura, Jay Z hamarosan közös albumot készülnek megjelentetni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller

Az információt már csak azért is kezelhetik a fanok kész tényként, hiszen a Beyhive már azelőtt tudta, hogy Beyoncé ott lesz a VMA fellépői között, mint hogy azt az MTV bejelentette volna. Az album a hírek szerint decemberben érkezik.

Nem csupán ezért lélegezhetnek fel a rajongók: Beyoncé és Jay Z álomházasságáról sokan és sokfélét írtak mostanában, a közös munka azonban egy újabb bizonyíték arra, hogy a pletykákkal ellentétben minden a legnagyobb rendben van a sztárpár háza táján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.