Puszítóan rossz előadás a Star Academyben

TV2 Star Academy tehetségkutató Libor Laura előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kőkemény kritikával illete a zsűri Libor Laura produkcióját. Ilyen talán még nem is volt a műsorban.

Libor Laurának eleve komoly kihívást jelentett Tina Turner The Best dala, hiszen az angol nyelvvel hadilábon áll. Király Viktor azonban nem az angol nyelv ismeretének hiánya volt a legnagyobb baj, az egész koncepciót, az egész előadást nem értette. Keresztes Ildikó aztán kimondta, amit az előtte szólok kerülgettek: az előadás pusztítóan rossz volt.

Hoppá! Palvin Barbi találkozott Hamilton új nőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-palvin-barbi-talalkozott-lewis-hamilton-allitolagos-uj-nojevel-winnie-harlow-vitiglio.htmlVárkonyi Andrea: Nem lesz esküvő!http://www.life.hu/sztarok/20160910-varkonyi-andrea-elarulta-hogy-sosem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlVV8: Megvan a villa csókkirálya - Két lányt is lenyomotthttp://www.life.hu/sztarok/20160910-vv8-megvan-a-villa-csokkiralya-vv-vikivel-es-vv-zseraldinnal-csokolozott-vv-soma.htmlTemetését tervezi Angelina Jolie?http://www.life.hu/sztarok/20160910-angelina-jolie-szineszno-a-temeteset-tervezi.html25 éves nőt vette feleségül a 85 éves színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-25-eves-not-vette-felesegul-a-85-eves-orosz-szinesz-ivan-krasko.htmlItt a bizonyíték: nem válik Beyoncé és Jay Zhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-beyonce-enekesno-es-jay-z-rapper-nem-valnak-kozos-albumot-jelentetnek-meg.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.