Palik László bébiszitter lett - Marsi Anikó végre mesélt magukról!

Forrás: TV2 -
bébiszitter Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolgokat árult el férjéről a TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó. 

A házaspár sok év után mostanában költözött haza, és bár azt tudjuk, hogy Marsi Anikó visszatért a képernyőre, férjéről, Palik Lászlóról nem sok minden látott napvilágot. A házaspár a napokban közösen jelent meg egy partin, ahol Palik nem akart nyilatkozni, felesége azonban mesélt 1-2 dolgot az életükről.

Forrás: TV2

"Mikor mi elmentünk Magyarországról, úgy mentünk el, hogy elköszöntünk egy sajtótájékoztatón, ahol nem azt mondtuk, hogy soha többé nem szeretnénk szerepelni, de egy jó ideig biztosan nem. Akkor voltak a fiaink egy- és négyévesek. Azon a sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy egy ideig nem szeretnénk közszerepelni. Úgy gondoltuk, az, hogy addig nyilatkoztunk, szerepelünk újságokban, magazinokban, az a munkánk része volt.

Aki közszereplő, annak – szerintünk legalábbis – kutya kötelessége kiszolgálni az olvasókat is. Mivel most egy hírműsor vezetője vagyok, ismét nem megengedhető az, hogy ha nekem feltesznek kérdéseket, akkor arra ne válaszoljak. Laci azonban más, ő továbbra sem szerepel, nem vállalt ilyen jellegű munkát" - mondta Anikó a Borsnak.

A műsorvezető elmondta azt is, férje most a gyerekeknek szenteli ideje nagy részét. "Az ő elsődleges feladata Magyarországon az, hogy a fiúk délutánonként is teljesen rendben legyenek, elmenjen értük az iskolába, hazamenjenek, tanuljanak. Ez egyébként így volt akkor is, amikor én már itthon voltam a Tények miatt, ők viszont még maradtak két hónapot külföldön. Egyébként mindkét fiam imádja az itteni iskolát, és bár felejtettek kicsit magyarul, nagyon tetszik nekik ez a közeg is" - tette hozzá Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.