Paul Walker ma lenne 43 éves

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Paul Walker születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker a Halálos Iramban című filmek sármos nyomozója tragikus autóbalesetben veszítette életét néhány évvel ezelőtt. A sztár ma lenne 43 éves...

2001-ben a Halálos iramban című nagy sikerű amerikai film szexi nyomozójaként robbant a köztudatba Paul Walker. A film nem várt sikerei után olyan közkedvelt mozikban láthattuk még, mint a Tenger vadjai, a Kutyahideg, a Halálos hajsza és a Tökéletes bűnözők.

Paul Walker nem élte a hollywoodi sztárok botrányos életét,

gyönyörű barátnőjével élt, és rendkívül jó viszonyt ápolt tinédzser korú lányával is, akivel szinte minden idejét együtt töltötte.

A fiatal színész 2013. november 30-án hunyt el egy tragikus autóbalesetben.

Ma lenne 43 éves.

Paul Walker Forrás: AFP/Jason Merritt

Elképesztő! Bíró Ica és Zoltán Erika kistestvérévé változott Vásáry Andréhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vasary-andre-biro-ica-es-zoltan-erika-keverekeve-valtozott.htmlMásodik versenyzőként lépett a Sztárban sztár színpadára Vásáry André, akit az RTL Klub Csillag születik című műsorában ismerhettünk meg. Elképesztő produkciót villantott, a zsűri szája is tátva maradt. TV + SztárokOrigoMariah Carey nem bír magával- habfürdős szelfit posztolt http://www.life.hu/sztarok/20160909-mariah-carey-nem-tudja-mivel-vonja-magar-a-figyelmet-ezuttal-habfurdos-kepet-posztolt.htmlMariah Carey mostanában egyre feltünőbb fotóival sokkolja rajongóit. Van, hogy két számmal kisebb ruhába bújik, előfordul, hogy illuminált állapotban enyeleg szíve választottjával... Most viszont egy szörnyen ízléstelen habfürdős fotót készített magáról és nem is félt feltenni közösségi oldalára sem. TV + Sztárok--Az Éjjel Nappal Budapest szereplőjét kiutálták a sztárvillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-nem-kivanatos-szemely-a-sztarok-szerint-kiraly-petert-harsanynak.htmlA tegnap esti Nyerő Páros igazán izgalmasra sikeredett. Váratlan fordulatokban, összeveszésekben és cselszövésekben sem volt hiány. TV + SztárokOrigoSzent ég! Csupa vér Bruce Willis lányának arcahttp://www.life.hu/sztarok/20160902-bruce-willis-lanyanak-arca-verben-uszik-egy-szerep-kedveert-csufitottak-el-a-maszkmesterek.htmlBruce Willis és Demi Moore legidősebb gyermekét baleset érte? A 28 éves színészpalánta arca csupa vér és heg... TV + SztárokAFPSarka Kata kislányából nem lehet profi modell - a sztármami félti szeme fényéthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-sarka-kata-kislanya-nem-lehet-profi-modell-anyukaja-felti-ettol-a-vilagtol.htmlSarka Kata hosszú évek óta a kamerák és a bulvársajtó kereszttüzében él, és az is természetes, hogy gyerekei is ebbe a világba születtek bele. Kata sosem tiltotta Noncsit és Dávidot a nyilvánosságtól, de nála is van egy bizonyos határ, amin túl már nem engedi a gyerekeket. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia csak úgy tündököl a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-liptai-claudia-csodaszep-kismama-tundokolt-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlSzeptember 11-én este ismét útjára indult a Tv2 nagyszabású showműsora, a Sztárban sztár. Liptai Claudia óriási pocakkal lépett a színpadra. Majka, Bereczki Zoltán és hajós András mellett ő a zsűri egyetlen női tagja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.