Amanda Seyfried megmutatta szokatlan jegygyűrűjét

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
jegygyűrű házasság Amanda Seyfried
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak most derült ki, hogy eljegyezték a világsztárt, de már láthattuk a jegygyűrűt is. 

Amanda Seyfried a filmvásznon rengetegszer volt már menyasszony, ám a való életben most először tűnik úgy, hogy házasságra adja a fejét. Amanda fejét a magas és jóképű úriember, Thomas Sadoski csavarta el, és 6 hónapnyi együttjárás után igent mondott kedvesének.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A színésznőt New York-ban, kutyasétáltatás közben kapták lecsevégre, és persze a gyűrűje is rajta volt. Ám míg a legtöbb sztár akkora gyémántgyűrűt kap, hogy a fotósok szemét majd kiszúrja a csillogó drágakő, addig Amanda és 40 éves kedvese az egyszerűségre szavaztak: a lányon egy sima karikagyűrű volt csak. Már most szimpatikus nekünk ez a férfi!

Szabó Zsófi úgy érzi, elárulta őt Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szabo-zsofi-kiakadt-valko-esztire-amiert-parjat-hivta-ki.htmlA Nyerő Páros című műsorban szinte minden nap történik valami, ami kiveri a biztosítékot a sztároknál. Ezúttal Szabó Zsófi akadt ki Valkó Esztire, mert szerinte hátba támadta.TV + SztárokOrigoKirály Viktor őszinte vallomása- sok mindent fel kellett áldoznia a sikerérthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-viktor-sok-mindent-felaldozott-a-sikerert-oszinten-meselt-joshi-bharatnak.htmlKirály Viktor és egykori párja, Bea 5 év után szakítottak egymással. Viktor akkor azt nyilatkozta, hogy kölcsönös volt az elhidegülés, ám a napokban Bea kitálalt: mindent feláldozott az énekesért, de ő az első problémánál eldobta. TV + SztárokOrigoNem tud leállni Dobó Ági - Közvetlenül a szülés előtt is dolgozik a kismama http://www.life.hu/sztarok/20160913-a-sztarmami-imadja-a-terhesseget-de-a-mindig-aktiv-szepseg-most-sem-bir-leallnia-munkaval.htmlCsak úgy sugárzik, és majd kicsattan a boldogságtól Dobó Ági. A 2010 -es Miss World Hungary nyertese ismét anyai örömök elé néz, hiszen öt hét és karjaiban tarthatja második kisfiát. A mindig aktív szépség, most sem tétlenkedik és utolsó napjait is munkával tölti. TV + SztárokOrigoSZTÁRBAN SZTÁR - Mészáros Árpád Zsolt: "Befolyásoló ereje van a zsűrinek"http://www.life.hu/sztarok/20160913-meszaros-arpad-zsolt-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje-interjut-adott.htmlA Sztárban Sztár vadonatúj évadának első kiesője, a színész-énekes Mészáros Árpád Zsolt volt. Úgy érzi, miután a zsűri lepontozta, szerinte a nézők sem szavaztak már rá. TV + SztárokSebestyén Balázs csak este szereti- pikáns információ a sármos műsorvezetőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-a-morning-showban-sebestyen-balazs-elmondta-hogy-nem-szereti-a-delutani-szexet-o-csak-este-szereti.htmlPár nappal ezelőtt futótűzként terjedt annak az amerikai nőnek a története, aki úgy hozta rendbe házasságát, hogy egy éven keresztül minden nap szexelt férjével. Rákóczi Feri kapva kapott az alkalmon és ő is beszállt a szextesztbe. TV + SztárokOrigoSzakítása után újra boldog Fördős Zé: elárulta, ki az új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szakitasa-utan-ujra-boldog-fordos-ze-elarulta-ki-az-uj-kedvese-a-farmon-ismerte-meg.htmlHónapokig az ország legkapósabb szingli pasija volt Zé, aki nemrég elárulta, hogy egy tévés az új kedvese. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.