Mészáros Árpád Zsolt Sztárban sztár rendőrség MÁZS motor jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pestszentlőrincen kapcsolták le a rendőrök, amikor jogosítvány nélkül motorozott.

Mészáros Árpád Zsolt, a Sztárban sztár kiesője a Blikk szerkesztőségében mesélte el a történteket, amikor az olvasók kérdezhettek tőle chaten.

Mészáros Árpád Zsolt Forrás: RTLKLUB

"Gyerekkorom óta motorozom, édesapám raliversenyző volt, nagy rutinnal és biztonságosan vezetek, ez egy kényszeredett helyzet volt. Nem volt autóm, és nagyon gyorsan el kellett jutnom A pontból B pontba, ezért felültem egy nagymotorra" – mesélte MÁZS. Állítása szerint soha nem történt még korábban olyan, hogy jogsi nélkül vezetett volna, de tényleg rettenetesen fontos dolga volt akkor.

"Tanulság ebből az, hogy az ember azt gondolja, vele ilyen nem történhet meg, hiszen nagyon jól vezet, és mindent tud a motorról, de akkor mégis mellém állt két rendőr kolléga, nagyon kedvesek voltak és mondták, hogy »művész úr, ez egy nagymotor, úgyhogy kérnénk a jogosítványt«" – mesélte a színész. A rendőrök 70 000 forintra bírságolták meg, és bevonták a B kategóriás jogosítványát két hónapra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.