Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a végéhez közeledik

Brad Pitt házasság válás szerelem Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik.

Mostanában csak ritkán látni együtt Angiet és Bradet, olykor néhány hónap is eltelik, amíg együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt. Ami nem is meglepő, hiszen van olyan, amikor pár

jó ideig csak Skype-on tartja a kapcsolatot,

mert a világ két különböző részén tartózkodnak.

Brad idén nyáron egyedül utazgatott a világ több országában, Angelina pedig Kambodzsában töltött fél évet legújabb filmjének forgatása miatt.

A gyerekek felügyeletét viszont nagyon gondosan felosztják egymás között.

Angelina Jolie és Brad Pitt tavaly novemberben Forrás: Mark Ralston / AFP

Eltávolodásuknak oka abból is fakadhat, írja a Best, hogy mindketten másképp képzelik el jövőjüket. Míg Brad francia birtokukon tervezi a családi bázis kialakítását, addig Angelina szeretné eladni a milliókat felemésztő kastélyt és inkább Londonba költözne, ahol koncentrálhatna az emberjogi ügyekre.

"Angelina ráébredt, hogy komoly pozíció nélkül nem tud igazi változásokat elérni, ezért komolyan fontolgatja, hogy politikusnak áll"- mesélik a hozzá közel állók.

"Brad minden szabad gondolatát leköti az építészet iránti szenvedélye, a filmezés és a hat gyerek mellett nem sok energiája marad másra. Angelinának is megvannak a mániái, amikkel elfoglalja magát, így egymásra már nem jut valami sok idejük. Szeretik egymást, nincs harag, és a családot jól működtetik, de egy kicsit olyan ez már, mint egy közös vállalkozás"-meséli a pár egy barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.