A 75 éves Medveczky Ilona az interneten keres párt, de átverik

Forrás: MTI/Földi Imre -
Medveczky Ilona pártalálás társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalódott az online randizós oldalakban, így továbbra is egyedül próbál boldogulni az életben a 75 esztendős Medveczky Ilona.

A díva 25 évig élt Nagy Richárddal, az MTV egykori elnökével, aki 2009-ben, hosszú betegség után hunyt el. A revütáncosnő - bár azóta is gyászolja párját -, beismerte: nem fogadott örök magányt kedvese halálos ágyánál, így az évek múlásával egyre nyitottabb lett, és szerette volna egy társ mellett folytatni özvegyi életét. Ilona nyugdíjaskorára olyannyira beletanult az online világba, hogy nemrég az internet segítségével kereste a szerelmet - írja cikkében a Blikk.

Forrás: MTI/Földi Imre

"A barátaim feltettek egy netes társkereső oldalra, mert esténként gyakran nem tudok aludni, és jó ötletnek tűnt, hogy éjszakánként szórakoztassam magam, és csevegjek a regisztrált férfiakkal. Eleinte el is ütöttem vele az időt, de aztán csalódnom kellett" – emlékezett vissza a díva, aki néhány hónap elteltével kiábrándult az internet nyújtotta lehetőségekből.

"Amikor fiatalabb voltam, sosem kerestem a férfiak társaságát, mindig ők találtak meg engem. Szinte legyeskedtek körülöttem, úgy kellett elhessegetni őket. Kilenc férfi volt az életemben, ebből egy mindig itthon, egy pedig külföldön" - nosztalgiázott Ilona, aki csalódások egész sorozatát élte át a világhálón keresztül, így nem csoda, hogy besokallt. "Mindenki fűt-fát ígért, évtizedekkel korábbi fotót oszt meg magáról, és a legjobb színben akarja magát feltüntetni. Aztán persze előbb-utóbb kiderül az igazság! Katasztrofálisnak látom az internetes párkeresés helyzetét, és szerintem pont annyi előnye van az online világnak, mint hátránya."

Mint ismeretes, a díva legutóbbi szerelme egy István nevű férfi volt, akivel nemrégiben minden kapcsolatot megszakított. Ilona azonban nem adja fel, bár nem is töri magát a szerelem keresésén.

Forrás: Istvan Bielik

"Rengeteg barátom van, akikkel jól érzem magam, örömmel töltöm velük az időt" - vallotta be. "A hazugságokkal teli internetvilág viszont kiábrándít, így már nem is foglalkozom vele!"

Medveczky Ilona tavasz elején szenvedett balesetet kedvenc időtöltése, kertészkedés közben: egy kaspót cipelt, amikor megcsúszott a nedves járdán, elesett és eltörte a csuklóját. A díva azóta is szenved a kezét ért sérüléstől, ugyanis rosszul forrt össze a csont, ezért feltehetőleg egy újabb műtét vár a négy kutyáját egyedül nevelő Ilonára.

DNS-tesztet csináltatott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/csalad/20160821-dns-tesztet-csinaltatott-medveczky-ilona-tudni-akarta-van-e-elo-rokona.htmlNagyon szomorú dolgot tudott meg az eredményből a díva.Család--Medveczky Ilona: “A vagyonomat nem viszem a sírba”http://www.life.hu/sztarok/20160819-medveczky-ilona-ismertette-vegakaratat-jotekonysagra-ajanlja-fel-vagyonat-hamvait-szet-kell-szorni.htmlMedveczky Ilona gondol arra, hogy mi történjen vagyonával a halála után, és már tudja is, hogy kire szeretné hagyni testvérek és gyermekek hiányában az örökségét. Azt is tudatta, hogyan képzeli el a temetését. TV + SztárokMedveczky Ilona: “Cafatokban vagyok érzelmileg”http://www.life.hu/intim/20160714-medveczky-ilona-egyedul-erzi-magat-cafatokban-van-erzelmileg-talalkozik-egykori-udvarlojaval.htmlRégi udvarlójával fog hamarosan találkozni Medveczky Ilona, akire rá is fér a társaság, hiszen nagyon régóta él egyedül. Kikészítették az elmúlt évek, de most lehetősége van egy kis boldogságra. A szállodai szoba már le van foglalva, csak őket várja, hogy kikapcsolódhassanak. Intim--52 év után eladhatja villáját Medveczky Ilona: „Belepusztulok”http://www.life.hu/otthon/20160701-nem-birja-gondozni-hatalmas-villajat-medveczky-ilona-52-ev-utan-elgondolkozott-a-koltozese.htmlImádja hatalmas házát Medveczky Ilona, sosem akart megválni tőle, mostanában azonban magányosnak és kiszolgáltatottnak érzi magát a nagy villában. Otthon--Medveczky Ilona pazar eljegyzési gyűrűt kapotthttp://www.life.hu/intim/20160428-medveczky-ilona-pazar-eljegyzesi-gyurut-kapott-titokzatos-rajongojatol.htmlA nyugalmazott táncművészt nem az a férfi jegyezte el, akivel szerelembe esett és hatvan év után csókolózott, hanem egy titokzatos lovag. IntimOrigoMedveczky Ilona Dubajban szerelmeskedett a napfénnyelhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-medveczky-ilona-dubaiban-mulatott.htmlMedveczky Ilona a legutóbbi Facebook-posztjában mutatta meg irigylésre méltó alakját, amint egy napágyon sütkérezett Dubajban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.