Hoppá! Sarka Kata gyermekei találkoztak II. Erzsébet királynővel

Sarka Kata II. Erzsébet brit királynő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen napjuk volt ma Hajdú Péter és Sarka Kata gyermekenek. Noncsi és Dávidka többek között találkoztak II. Erzsébet királynővel.

Kata és csemetéi a bécsi Madame Tussauds múzeumban jártak, és fotózkodtak Erzsébet királynő mellett a Dalai Lámával is:

Hűha! Merész dologra vállalkozott Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160918-meresz-dologra-vallalkozott-kulcsar-edina-flyboardozott.htmlA szépségkirálynő nem riad vissza az extrém sportoktól, sőt!TV + SztárokMi történt? Egymást szedték ízekre a Sztárban sztár zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160918-a-sztarban-sztar-zsurije-egymast-csipkedi-az-elo-adasban-mi-tortent-veluk.htmlA mai Sztárban sztár még el sem kezdőtött, a zsűri máris egymás torkának ugrott.TV + SztárokOrigoÓriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nehany-het-mulva-varja-kisbabajat-addig-pedig-a-sztarban-sztarban-zsurizik.htmlHamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigoBaj van! VV Dinát kizárhatják a ValóVilágbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-dinat-kizarhatjak-a-valovilagbol-mert-megutotte-vv-tiy-t.htmlVV Dina, aki eddig sem nyugodt vérmérsékletéről volt híres, most szándékosan kezet emelt egyik villatársára, ez pedig azonnali kizárást vonhat maga után. TV + SztárokHoppá! VV Dávid "megfújatta" méretes szerszámát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-david-megfujatta-ferfiassagat-nem-mindennapi-dolgot-eszelt-ki-a-villalako.htmlVV Dávid a villa sármőre, Evelinnel együtt vállalta a szülői feladatokat a villában. Úgy tűnik, egy kis feltöltődésre és magányra vágyott a sok babázás után, ugyanis elvonult a fürdőszobába és egy általunk nem értett dolgot tett. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi hamarosan férjhez megy: Megtudtuk ki lesz ott az esküvőn!http://www.life.hu/sztarok/20160918-megtudtuk-ki-lesz-ot-szabo-zsofi-eskuvojen-legjobb-baratnoje-sarka-kata-biztosan.htmlSzabó Zsófi bravúros módon néhány hét alatt szervezte meg esküvőjét, szerelmével, Zsoltival. Nem sokat árult el eddig a közelgő nagy napról, annyi viszont kiderült, ki lesz rajta biztosan a vendéglistán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.