Kiválasztás: VV Dinát küldik párbajozni a villalakók

Forrás: RTL2 -
valóvilág ValóVilág 8 VV Dina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Veszekedésügyileg is elengedte magát" - mondta Mici, majd Dávidra tette a jelét. Tivynek Somán kívül mindenkivel volt konfliktusa, de végül olyasvalakire tette a plecsnijét, aki nagyon közel áll hozzá, Micire.

Soma, akinek pénisze nem annyira érdekli a villa lányait, Zseraldinra tette a jelét. Zsolti is őrá rakta, mert szerinte nem engedheti meg magának senki, hogy feladja a játékot. A lány Dinára rakta, mondván vetélytársak. Lóri Micivel nem tud együtt élni, Evelin is Dinára tette, így ő megy párbajozni.

Dina lovagol Lórin Forrás: RTL2
Megható üzenettel emlékezett elhunyt fiára Paul Walker édesanyja és Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-meghato-uzenettel-emlekezett-elhunyt-fiara-paul-walker-edesanyja-vin-diesel-osztotta-meg-a-videot.htmlA túlságosan fiatalon elhunyt színész emlékét barátai és családja igyekeznek őrizni, amennyire csak lehetséges. TV + Sztárok--Ajaj! Liptai Claudia nem akarja látni Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nem-akarja-latni-radics-gigit-elo-adasban-mondta-el-velemenyet-a-szineszno.htmlA Sztárban sztár című műsorban a zsűri nem csak egymást nem kíméli, hanem a játékosokat sem. Clau például radics Giginek szólt be.TV + SztárokOrigoKefir számára véget ért a Sztárban sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-megvan-a-sztarban-sztar-masodik-elo-adasanak-kovetkezo-kiesoje.htmlVéget ért a Sztárban sztár második élő adása, megvan a következő kieső. TV + SztárokKiderült! Majka ezért nem veszi el kedvesét, Dundikáthttp://www.life.hu/sztarok/20160918-majka-ezert-nem-veszi-el-dundikat-a-sztarban-sztar-musoraban-derult-feny-az-indokra.htmlA Sztárban sztár című műsorban Majka bevallotta, miért nem veszi el gyermekei anyját... TV + SztárokOrigoHoppá! Sarka Kata gyermekei találkoztak II. Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-hajdu-peter-es-sarka-kata-gyermekei-talalkoztak-ii-erzsebet-kiralynovel-becsben.htmlNem akármilyen napjuk volt ma Hajdú Péter és Sarka Kata gyermekenek. Noncsi és Dávidka többek között találkoztak II. Erzsébet királynővel.TV + Sztárok--Hűha! Merész dologra vállalkozott Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160918-meresz-dologra-vallalkozott-kulcsar-edina-flyboardozott.htmlA szépségkirálynő nem riad vissza az extrém sportoktól, sőt!TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.