Kabát Péter bizsuval kérte megy szerelme, Adri kezét

Forrás: RTL Klub -
eljegyzés család szerelem Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Péter focista és szerelme, Adrienne az interneten ismerkedtek meg egymással. Egy hónap levelezés után beszéltek először.

A népszerű focistának nem lett volna szüksége arra, hogy az interneten keressen párt magának, hiszen a jóképű sportoló után bomlanak a nők, illetve bomlanának a mai napig. Adri, aki egykor pornózással kereste kenyerét, szintén népes rajongótáborral rendelkezik. Ők mégis az interneten találtak egymásra.

"Hat éve vagyunk együtt, a lánykérés pedig tavaly a születésnapomon történt. Peti akkor edzőtáborban volt, és mivel az internetről nem mert rendelni értékes gyűrűt, azt találta ki, hogy vesz

egy szép bizsut

- mesélte Adri.- Amikor nagyon komolyan azt mondta, hogy szeretne velem beszélni, megijedtem, de amikor megfogta a kezem, és a szemembe nézett, tudtam, hogy ebből csak jó sülhet ki." -emlékezett vissza a boldog menyasszony.

"Mivel egy férfi nem mindennap kéri meg párja kezét, ezért

természetes volt, hogy izgultam.

Bár reméltem, hogy Adri igent mond, előtte sok minden járt a fejemben, hogyan tegyem emlékezetessé a pillanatot.- magyarázta a Borsnak Kabát.

Bár a Nyerő páros szerelmespárja már túlvan az eljegyzésen,

az esküvő még várat magára.

Kabát Péter és Róka Adrienne, Nyerő páros Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.