Így telt Schobert Norbiék nyara: "Bulgáriát nem szerettem meg, olyan, mintha Ózdon volna tenger"

Rubint Réka Nyár Schobert Norbert nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere Schobert Norbit arról faggata, miként töltötték a nyarat, hol érezte jól magát és hol nem tetszett neki, amit  látott. 

Kamerák előtt szexelt Zseraldin - Megdöbbentően nyilatkozott az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-valovilag8ban-zseraldin-tivyvel-szexelt-igy-nyilatkoztak-a-hozzatartozok-a-belevaloban.htmlAhogy már megírtuk, Zseri és Tivy több napos évődés, veszekedés és petting után végülis szexeltek a villa félhomályában. Igaz, a történtekkel egyikük sem volt elégedett, a lány szerint Tivy gyorstüzelő, a wannabe Youtube-sztár pedig arról beszélt, hogy megbánta a történteket. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy fogalmuk sem volt, a fiú elélvezett-e, és ha igen, hova, ezért Zseri esemény utáni tablettát kért a villába. A lány édesanyja és Tivy barátnője a Belevalóban Aurélióval értékelte ki a történteket. TV + Sztárok--Ez már minden határon túl megy! VV Mici pusztítóan viselkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-mici-undoritora-itta-magat-vonaglott-es-dulongelt-az-este-folyaman.htmlHa bárki elhagyja magát és részegen esik-kel, már önmagában undoritó és kellemetlen dolog, ha pedig mindezt egy nő teszi, arra már szavak sincsenek... TV + SztárokOrigoNézd kit kapott ölbe Schobert Norbi!- Vajon Réka mit szól ehhez?http://www.life.hu/sztarok/20160920-imadja-kutyajat-schobert-norbi.htmlA Schobert családról köztudott, hogy imádják a kutyákat! Most Norbi Hacsit kapta ölbe és posztolt rajongóinak egy szívecskékkel tűzdelt képet a Facebookon. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKasza Tibi életét nagymamája mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20160920-kasza-tibi-eletet-nagymamaja-mentette-meg-a-vizbe-fulladastol.htmlKasza Tibi az Ezek Megőrültek! című műsorban arról mesélt, hogy gyerekkorában bizony nagymamája mentette őt meg a vízbe fulladástól. TV + Sztárok--Vetkőztek a Star Academy játékosai! Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-lanyok-legnagyobb-oromere-vetkoztek-a-star-academy-szexi-pasijai.htmlElő a kockás hasizmokkal! A női rajongók és a bentlakó lányok legnagyobb örömére a fiúk rögtönzött chippendale show-val váltak meg ruháiktól. TV + SztárokOrigoJim Carreyt emberöléssel vádolják: börtönbe kerülhet a színész? http://www.life.hu/sztarok/20160920-jim-carrey-volt-parja-miatt-kerulhet-bortonbe-a-sztar-emberolessel-vadoljak.htmlA sztár ellen annak a nőnek a férje tett feljelentést, aki tavaly szeptemberben lett öngyilkos. A vád szerint Carrey illegális szereket juttatott el egykori kedvesének, amikkel később halálosan túladagolta magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.