Jim Carreyt emberöléssel vádolják: börtönbe kerülhet a színész?

Forrás: Northfoto -
öngyilkos Jim Carrey színész sztár emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár ellen annak a nőnek a férje tett feljelentést, aki tavaly szeptemberben lett öngyilkos. A vád szerint Carrey illegális szereket juttatott el egykori kedvesének, amikkel később halálosan túladagolta magát. 

Ahogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után lett öngyilkos Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White. A színész rögtön reagált a halálhírre, habár a rossz nyelvek szerint neki is köze lehetett a dologhoz, ráadásul az ő gyógyszereivel végzett magával. Mark Burton, a nő férje szerint a sztár kihasználta a lányt, emellett súlyosan addiktív és halálos szereket szerzett be - írja a Hollywood Reporter.

Forrás: Northfoto

A halottkémközölte, hogy Cathriona White ambien, propranolol és percocet túladagolásban halt meg. Carrey a vád szerint tisztában volt azzal, hogy barátnője hajlamos súlyos depresszióba esni, ennek ellenére tiltott gyógyszerkhez juttatta, ezért a sztárt emberöléssel is vádolják, amiért a férj kártérítést követel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.