Kasza Tibi életét nagymamája mentette meg

TV2 Ezek megőrültek! (vetélkedő) Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi az Ezek Megőrültek! című műsorban arról mesélt, hogy gyerekkorában bizony nagymamája mentette őt meg a vízbe fulladástól.

A Crystal egykori énekese egy feladat kapcsán mesélt arról, hogy gyerekkorában a lábaira húzta a karúszókat, amik miatt nem tudott a víz felszínére kerülni és

majdnem megfulladt.

Nagymamája a Baywatch vízimentőit meghazudtoló módon futott kisunokája segítségére, így mentve meg Tibit a komolyabb bajtól. Az ijedtségen kívül semmi baja sem esett a kis Kaszának.

Így kenegeti Kasza Tibi Voksán Virág testét: sikamlós helyzet!

Kasza Tibinek Voksán Virág testét kellett vazelinnel bekennie, mielőtt neki kezdtek volna a játéknak. A műsorvezető nem kapkodta el a dolgot, hiszen a jelek szerint nagyon élvezte ezt a néhány másodpercet. A modell az Emberteke csúszása végén további csodás pillanatokat okozott, ezt pedig már Cooky sem hagyta szó nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.