Fordulat történt Kállay-Saunders András verekedési ügyében

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
vád per Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárt még mindig súlyos testi sértéssel vádolják, ám a hírek szerint nem kell börtönbe mennie, sőt a vádlói kerülhetnek rosszabb helyzetbe. 

Végre a bíróság is láthatta azoknak a térfigyelő kameráknak a felvételét, mely igazolja, hogy mi történt az ominózus verekedés előtt a hajógyári szigeti szórakozóhelynél. "Végre levetítették a kikockázott videófelvételt, amely azt támasztja alá, amit a vádlottak, nevezetesen Kállay-Saunders András és Kayoda Abel kezdettől fogva mondtak, miszerint a megtámadásuk nem az ő kezdeményezésükre történt. Ez jogos védelmi helyzet volt, és nem kötekedés" - nyilatkozta a Blikknek dr. Magyar György, András ügyvédje.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy András még a szórakozóhelyen került nézeteltérésbe az egyik férfival, aki tiszteletlenül viselkedett velük. "Sértő dolgot mondott Renire, amit kikértem magamnak, és ezzel a dolog el vont intézve. Ott bent semmilyen tettlegesség nem volt. Most kiderült, hogy hazudtak! Eddig úgy állították be, mintha mi lettünk volna a támadók, most a bíró is látta, ahogy közülük hárman is ütötték Abelt" - mondta a lapnak az énekes.

Három évvel ezelőtt Kállay-Saunders a Hajógyári-szigeten szórakozott barátnőjével, a Megasztár-győztes Tolvai Renivel és barátaikkal, mikor összeszólalkoztak egy ötfős kubai társasággal. Az énekes ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, majd később életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták. A verekedés egyik áldozata arc- és orrcsonttörést szenvedett, testvére pedig napokig feküdt az intenzív osztályon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.