A bíróság döntött! Megvan ki a felelős Whitney Houston lányának haláláért

Forrás: NORTHFOTO/Barket Brad -
gyilkosság drogfogyasztás Bobbi Kristina Brown ítélet Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houstont lánya is követte a halálba 2015. július 26-án. Bobbi Kristina Brown-ra kísértetiesen hasonló körülmények között találtak rá, mint korábban legendás édesanyjára.

Bobbi Kristina Brown halálával kapcsolatban több lehetőség is felmerült akkoriban. Eleinte a bíróság kizárta az idegenkezűséget, épp úgy mint az öngyilkosságot, ám később ez megváltozott. A hírek szerint több olyan bizonyíték is előkerült, ami segített az ügyben.

A gyanúsítottak között első helyen szerepelt a fiatal lány egykori szerelme, Nick Gordon is, akit Bobbi Kristina nagynénje már többször megnevezett gyilkosként.

Forrás: NORTHFOTO/Barket Brad

Szerinte a fiú kizárlóag unokahúga tetemes vagyonát akarta,

még a karácsonyi ajándékát is a lány pénzéből vásárolta.

Úgy tűnik a nagynéninek igaza volt, ugyani

a bíróság egyértelműen megállapította, hogy a korábbi szerető okozta a 23 éves lány halálát

azzal a bizonyos mérgező koktéllal, ami kokainból és vízből állt. A boncolás ugyanis megállapította, hogy Kristina a túlzott drogfogyasztás miatt halt meg.- írja a CNN.

Katalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--Újra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-hargitai-bea-es-katus-attila-ujra-egyutt-az-ezek-megorultekben.htmlAz Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila. TV + Sztárok--Ez már minden határon túl megy! VV Mici pusztítóan viselkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-mici-undoritora-itta-magat-vonaglott-es-dulongelt-az-este-folyaman.htmlHa bárki elhagyja magát és részegen esik-kel, már önmagában undoritó és kellemetlen dolog, ha pedig mindezt egy nő teszi, arra már szavak sincsenek... TV + SztárokOrigoVV Vivien ismét kitett magáért - ezúttal az anális szexről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-vivien-ezuttal-zavarba-ejtoen-meselt-az-analis-szexrol.htmlVV Vivien nem visszafogottságáról és szűzies életéről híres. Ezúttal is kitett magáért... TV + Sztárok--Durva balesete volt Baronits Gábornak!- nyolcvannal csapódott a falbahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-baronits-gabor-nyolcvannal-csapodott-neki-a-falnak-egy-autoversenyen.htmlBaronits Gábornak két hatalmas szerelem van az életében: a színház és az autóversenyzés. Úgy tűnik mindkettőt óriási ellánnal űzi, ám a minap durva balesetet szenvedett a versenypályán. TV + Sztárok--Majka durván beszólt Kozsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-majka-beszolt-kozsonak-aki-megsertodott.htmlA 90-es években Kozsó dalaira bulizott a fél ország. Mára már valljuk be, sokak szerint cikinek számít dúdolni a Szomorú szamurájt, ha meghallod a rádióban... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.