ELINDULT AZ X-FAKTOR: Tóth Gabi mellei mellett nem mehetünk el szó nélkül

Tóth Gabi mell X-Faktor fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este újraindult az X-Faktor legújabb szériája az RTL Klubon. Tóth Gabi már az első adásban gondoskodott arról, hogy mindenki rá figyeljen. 

Egy év kihagyás után vadonatúj, az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatával tér vissza az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató show-műsora. Gabi az első adásban mélyen dekoltált, zöld felsőben kápráztatta el nemcsak a nézőket, hanem a mentortársait is. Hiába, az énekesnő minden egyes alkalommal levesz minket a lábunkról!

Forrás: RTL Klub
Baukó Éva kiakadt! Kiosztotta a Való Világ 8 szereplőit- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-bauko-evanak-megvan-a-velemenye-a-lanyokrol.htmlAz egykori villalakó nem adta fel véleményének kinyilvánítását, mert egy velős poszt után még egy "erkölcstan videót" is tett fel a témáról. TV + Sztárok--Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoBrad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-brad-pitt-is-megszolalt-a-valassal-kapcsolatban-nyilatkozatot-adott-ki.htmlÓrákkal Angelina Jolie közleménye után Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatban. TV + Sztárok--Rubint Réka: „Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt”http://www.life.hu/sztarok/20160919-rubint-reka-interju-az-edesanya-sokat-kuzdott-a-munkajaert-hazassagarol-vallott.htmlA fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása alapján mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, amire azonnal egy igen volt a válasz. Az elmúlt években a magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek. Az édesanya most házasságáról mesélt, amely a jelek szerint tökéletesen működik. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Nagyon csalódott vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-szabo-zsofi-teljesen-kiborult-a-parjara-zsoltira-tombol-a-versenyszellem-a-sztarban.htmlAz elmúlt hetekben több vita is kirobbant a sztárpár háza táján, pedig nemsokára oltár elé állnak. Legutóbb megint egy játék miatt keveredtek kisebb szóváltásba a Nyerő Párosban. TV + SztárokOrigoMellműtét helyett ragasztó! Átverte a világot színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-ragasztoval-emelte-meg-melleit-a-talalekony-szineszno.htmlMár több mint 95 ezren kedvelték azt a képet, a hol a gyönyörű színésznő elárulja mi a titka a vörös szőnyegen formás kebelinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.