VV Vivi elmegátló sisakkal védekezik az ufók ellen

Forrás: RTL Klub -
sisak VV Vivi ufó elme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos téma került elő a ValóVilág játékosai között, a lakók az idegenek létezéséről beszélgettek. VV Vivi pedig váltig állította, hogy őt rendszeresen elrabolják, ennek megakadályozására elmegátló sisakot készített.

"Mindig tudtam, hogy vannak ufók, mindig nyíltan hittem bennük" - mondta VV Vivi Evelinnek, aki szerint minden idegen barátságos. A villalakó azt is kifejtette, hogy mivel őt minden évben rendszeresen elrabolják az idegenek, megpróbálta ezúttal megakadályozni ezt. Ennek érdekében alufóliából készített magának egy elmegátló sisakot.

VV Vivi elmegátló sisakkal védekezik az ufók ellen Forrás: RTL Klub

"Én tényleg mélységesen hiszek az ufókban és abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Ez tényleg egy olyan elmegátló sisak, amilyennek lennie kell. Ez nem ilyen poénkodós, hanem így néz ki valójában egy ilyen sisak, de ugye én, mint szakértő, tudtam, hogy ha valami probléma lenne, akkor magas frekvenciával el lehet űzni az ufókat, ezért készítettem egy mikrofont is" - fejtette ki VV Vivi, akinek sikerült megfertőznie a villát, így mindenki alufóliával a fején rohangált, sőt, még egy ufókat elrettentő versikét is elszavaltak közösen.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kifakadt: “Undorító, primitív hozzáállás”http://www.life.hu/sztarok/20160922-hajdu-peter-kiakadt-a-story-magazinra-a-cimlapon-kozolt-fotoja-miatt-amin-epp-grimaszol.htmlHajdú Péter szerelmi életéről folyamatosan újabb és újabb, sokszor hazug állítások kerülnek címlapokra, ez most sincs másként. A műsorvezető ehhez már hozzászokott, most a cikkhez rendelt képe akasztotta ki a műsorvezetőt. Szerinte ugyanis úgy néz ki rajta, mint aki stroke-ot kapott. TV + SztárokOrigoCicaharc a Nyerő Párosban: Zsófi és Eszter egymásnak esnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szabo-zsofi-es-valko-eszter-egymasnak-esnek-a-nyero-parosban.htmlA tegnapi főzős feladat nem múlt el sérelmek nélkül. Eszteréket megelőzték Zsófiék, ami miatt kisebb feszültség alakult ki a páros között. Eszter nem értett egyet a végeredménnyel. TV + Sztárok--Nedves pandamacivá változott VV Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160922-vv-vivi-alkotott-a-zuhany-alatt-pandamaciva-valtoztatta-a-forroviz.htmlVV Vivi a villában igencsak levetkőzte gátlásait. Néhány hete meztelen unikornisként szárította magát a hálószobában, most pedig a zuhanyzóban mutatta meg, hogyan lehet egy nő egyszerre szexi és vicces is.TV + SztárokOrigoA torreádor valójában egy vihar? Te is kiakadsz a következő videón http://www.life.hu/sztarok/20160922-az-eddiginel-is-hihetetlenebb-okfejtesek-varjak-a-nezoket-eszbontok-video.htmlAz Észbontók ma esti adásában még az eddiginél is hihetetlenebb okfejtések várják a nézőket: a többi közt kiderül, hogy D. Nagy Lajos a Monokini együttes frontembere, a torreádor valójában egy vihar, és azt is megtudhatjuk, hol van a Vajdaság - vagy mégsem? TV + SztárokOrigoKasza Tibi sérelmeiről beszélt: bátyja bántotta gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-kasza-tibi-a-serelmeirol-beszelt-az-ezek-megorultekben-batyja-bantotta-ot-gyerekkoraban.htmlA testvérek közötti kapcsolat nem mindig zökkenőmentes, erről vallott Kasza Tibi is. A műsorvezető elárulta, sok mindent el kellett tűrnie anno a bátyjától, a többi között jó néhány pofont is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.