Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba

Ricky Martin Neil Patrick Harris színész Matt Bomer George Michael Zachary Quinto homoszexualitás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. 

Ricky Martin

Forrás: rickymartinmusic.com

George Michael

Bár a görög származású énekes már korábban rádöbbent, hogy a férfiakat szereti, ezt nem mondhatta el a nyilvánosság előtt. Ennek oka az édesanyja volt, aki nem tudta elfogadni fia másságát.

Édesanyám mindig is rettegett ettől. Félt, hogy arra a sorsra jutok, mint a homoszexuális bátyja, aki később öngyilkos lett.

magánéletéről

Forrás: georgemichael.com

Neil Patrick Harris

A népszerű színész kilenc évig játszotta a CBS nagy sikerű szériája, az Így jártam anyátokkal szívtipróját. Bár csajozási tippjeit egy világ követte, a szexi sztárnak nem sok köze volt a dologhoz, ugyanis Harris 2006 óta nyíltan vállalja melegségét.

Büszkén állíthatom, hogy boldog meleg férfiként élek örömteli életet."

oszt meg képeket

Forrás: Rolling Stone Magazine, Vanity Fair

Matt Bomer

A színész leginkább a Magic Mike-ból lehet ismerős a rajongóknak, ahol több alkalommal is meztelen felsőtesttel forrósította fel a hangulatot. A jóképű sztár 2012 februárjában, egy kaliforniai gálán tartott köszönőbeszédében fedte fel másságát a nyilvánosság előtt, sőt kedvesét is bemutatta a sajtónak Simon Halls publicista személyében.

Párjával három gyermeket nevelnek, akiket béranya hozott a világra.

A 2005-ben született Kitnek Bomer a biológiai apja, a 2008-ban született ikreknek, Walkernek és Henrynek pedig Simon. A színész nemrég egy interjúban elmesélte, hogy 14 éves volt, amikor a kezébe akadt Larry Kramer: The Normal Heart című színműve, amely a nyolcvanas évek elején, az AIDS-válság idején játszódik. Ez volt az a pont, ami meghatározó volt az életében. Matt ezután folyamatosan idézgetett a műből a társainak, hogy ők is lássák, milyen problémákkal küzd a világ az elfogadás terén.

Forrás:

Zachary Quinto

A színészt a rajongók többsége a Hősök és a Star Trek című produkciókból ismerheti. Zachary 2011-ben vállalta fel a másságát, méghozzá a New York Magazin hasábjain. A sztár bejelentése először sokkolta a köztudatot, hiszen hosszú évek óta tagadta a magánéletével kapcsolatosan felröppent pletykákat.

Mint meleg férfi úgy gondolom, hogy nagyon sok munka vár még a világra elfogadás terén."

Forrás: zach-quinto.com

Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeik

A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat.
Puskás Peti: „Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában”http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nemcsak énekesként, hanem színészként is helytáll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem haknikirályt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--Hazugságvizsgálatnak is alávetné magát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-brad-pitt-vissza-akarja-kapni-angelinat-meg-hazugsagvizsgalat-ala-is-vetne-magat.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Az egész világot megrázta a tény, hogy az egykori hollywoodi álompár már nem együtt tervezi a jövőt. Illetve ez csak Angelinára igaz, ugyanis Brad a hírek szerint kétségbeesetten próbálkozik megmenteni kapcsolatát a színésznővel. TV + Sztárok--Peller Anna: "Mikike az én házitündérem"http://www.life.hu/sztarok/20160923-peller-anna-es-lukacs-miklos-lett-a-nyero-paros-gyoztese-rtl-klub-interju-a-parossal.htmlEgy hosszú és kemény verseny végeztével végre kiderült, ki lett 2016-ban az RTL Klub Nyerő Párosa. A szavazást hatalmas fölénnyel, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. A Peller Anna - Lukács Miklós páros sokáig kívülállónak számított a játékban, hiszen egyik kialakult klikkhez sem csatlakoztak. A házaspár nyereményük egy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványának ajánlották fel. TV + Sztárok--Házasság első látásra? Ezúttal lehetséges!http://www.life.hu/sztarok/20160923-randi-utan-hazassag-rtl-klub-uj-tarskeresoje-nagy-durranast-iger.htmlAz RTL Klub Házasság első látásra címmel jövő tavasszal új műsort indít. Olyan, az igaz szerelmet kereső személyeknek szeretnének segítséget nyújtani a szakemberek, akik már-már feladták a reményt, hogy megtalálják életük párját. TV + Sztárok--Stohl András: "Félek a haláltól" http://www.life.hu/sztarok/20160922-stohl-andras-szinesz-lassan-otven-eves-lesz-a-szinesz-tart-a-halaltol.htmlA sztár lassan ötven éves lesz, így górcső alá vette az elmúlt éveket. András kritikus időszaknak tartja a változókort, és már most fél a haláltól. Úgy véli, ilyenkor az ember sok mindent átgondol. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoJim Carreyt emberöléssel vádolják: börtönbe kerülhet a színész? http://www.life.hu/sztarok/20160920-jim-carrey-volt-parja-miatt-kerulhet-bortonbe-a-sztar-emberolessel-vadoljak.htmlA sztár ellen annak a nőnek a férje tett feljelentést, aki tavaly szeptemberben lett öngyilkos. A vád szerint Carrey illegális szereket juttatott el egykori kedvesének, amikkel később halálosan túladagolta magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.