Rajongók, figyelem! Visszatér a Magnum című sorozat

sorozat Tom Selleck Magnum szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az ABC csatorna már be is kért egy forgatókönyvet a készülő műsorról. A sorozat Magnum lányáról szól majd. 

Egyelőre nem tudni, hogy a 71 éves Tom Selleck visszatér-e a képernyőre. A rendező John Rogers lesz, aki jelenleg a TNT-n futó The Librarians sorozatot irányítja. Az 1980-ban futott sorozat folytatásában Tom lánya, Lily Magnum lenne a főszereplő, aki visszatér Hawaii-ra, hogy folytassa édesapja magánnyomozói munkáját - írja a Hollywoodreporter.

Forrás: Universal Television / Collection Christophel

A készítők még nem gondolkoztak azon, hogy melyik hollywoodi színésznőre osszák ezt a nemes feladatot. Egyelőre tehát annyi a biztos, hogy készül egy forgatókönyv, producerként pedig a sorozat mellett van Eva Longoria neve is.

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoFélti vagyonát a házasságtól Amerika leggazdagabb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160923-oprah-winfrey-felti-vagyonat-a-hazassagtol-ezert-nem-megy-ferjhez-mar-30-eve.htmlOprah Winfrey Amerika egyik leggazdagabb és legmegbecsültebb híressége. Talkshow-jával és legendás jótékonykodásaival kivívta a fél világ tiszteletét. Ami pedig az anyagi helyzetét illeti, mondjuk úgy, ha még 6 élete lenne sem kellene többé dolgoznia, akkora vagyona van a hírességnek. Nem csoda hát, hogy így félti....TV + Sztárok--VV Vivi zuhanyozása érdekes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20160923-valovilag-vv-vivi-zuhanyozasa-erdekes-fordulatot-vett.htmlVV Vivi sok egykori villalakóval ellentétben ruha nélkül zuhanyozik – nézd meg, mi történt vele a zuhany alatt! TV + Sztárok--Hajdú Péter kifakadt: "Undorító, primitív hozzáállás"http://www.life.hu/sztarok/20160922-hajdu-peter-kiakadt-a-story-magazinra-a-cimlapon-kozolt-fotoja-miatt-amin-epp-grimaszol.htmlHajdú Péter szerelmi életéről folyamatosan újabb és újabb, sokszor hazug állítások kerülnek címlapokra, ez most sincs másként. A műsorvezető ehhez már hozzászokott, most a cikkhez rendelt képe akasztotta ki a műsorvezetőt. Szerinte ugyanis úgy néz ki rajta, mint aki stroke-ot kapott. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és párja megmutatták első "gyereküket"http://www.life.hu/sztarok/20160922-liptai-claudia-megmutatta-szerelmevel-kozos-elogyerekuket-pataki-adammal-kozos-konyvet-adnak-ki.htmlLiptai Claudia tényleg nem pihen! A várandós kismama gőzerővel dolgozik a Sztárban sztár című produkcióban, emellett még akadt ideje megvalósítani az egyik legnagyobb álmát is, amit most a Facebook-oldalán mutatott meg a követőinek. Megjelent szerelmével közös könyve, ami szerinte olyan, mint egy "előgyerek". TV + SztárokOrigoLégtánc EB-re készül Sáfrány Emese: Bepillantottunk a kulisszák mögé!http://www.life.hu/sztarok/20160922-safrany-emese-a-legtanc-eb-re-keszul-ott-jartunk-felkeszulese-helyszinen.htmlA Légtánc Európa Bajnokságot vasárnap rendezik Prágában, amire Emese is kőkeményen készült. A Life.hu az utolsó próbájára is beleshetett, ahol a sztár a felkészüléssel kapcsolatos titkokat is megosztott a nézőkkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.