Szabó Zsófi álomesküvőjének helyszíne és időpontja is megvan!

Forrás: RTL Klub -
lakodalom lagzi esküvő Szabó Zsófi Nyíregyháza Kis Zsolt október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és párja, Zsolt régóta tervezgetik az esküvőt, amit nyáron nem sikerült tető alá hozni elfoglaltságaik miatt. Ami késik, nem múlik, ugyanis napokon belül megtartják az elmaradt lakodalmat: október legelején, Nyíregyháza környékén mondják ki a boldogító igent.

Szenteste jegyezte el párja Szabó Zsófit, aki nagyon várja már, hogy menyasszonyból feleség legyen. Nyárra tervezték a menyegzőt, ám elfoglaltságaik miatt nem sikerült megszervezniük az eseményt. A Nyerő páros is sok idejüket felemésztette, de a celebvillából kiszabadulva nagyon gyorsan sikerült megszervezniük a nagy napjukat.

Szabó Zsófi és párja Forrás: RTL Klub

Zsófi a tegnapi születésnapján jelentette be hivatalosan is, hogy pár napon belül kimondják a boldogító igent, ami arra enged következtetni, hogy

október legelején megtartják az esküvőt.

A színésznő nem akart sok mindent elárulni élete legszebb napjáról, de annyit azért megosztott a rajongóival, hogy Nyíregyháza környékén lesz a lagzi. "Nem akarok haknizni az esküvőmmel, nem akarom világgá kürtölni az előkészületek minden mozzanatát. A szeretteimre szeretnék koncentrálni, és nem a médiára. Amit fontosnak tartok megosztani a rajongóimmal, azt a közösségi oldalamra kiposztolom.

Nem titok, hogy Nyíregyháza környékén lesz a lagzi, és sokan fognak velünk ünnepelni"

- mondta a Blikknek Zsófi. Azt már tudjuk, hogy a jegygyűrűt és az esküvői ruhát Milánóból szerezték be a szerelmesek, és Zsófi azt is elárulta korábban, hogy Sarka Kata ott lesz-e az esküvőjén.

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoVV Vivi zuhanyozása érdekes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20160923-valovilag-vv-vivi-zuhanyozasa-erdekes-fordulatot-vett.htmlVV Vivi sok egykori villalakóval ellentétben ruha nélkül zuhanyozik - nézd meg, mi történt vele a zuhany alatt! TV + Sztárok--Szabó Zsófi úgy fest, mint egy igazi hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szabo-zsofi-ugy-fest-mint-egy-igazi-hercegno-a-jegvarazsbol.htmlÁlomszép ruhában mutatta meg magát képmegosztó oldalán a magyar műsorvezető. TV + SztárokOrigoÁlmodozni jó: Kim Kardashian jogot akar tanulnihttp://www.life.hu/sztarok/20160922-kim-kardashian-celeb-azt-nyilatkozta-egyszer-jogot-akar-tanulni.htmlNem, ez nem vicc, ez halálosan komoly: a celebnő azt nyilatkozta, ő bizony pár év múlva jogot szeretne tanulni. TV + SztárokOrigoTolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoVV Vivi elmegátló sisakkal védekezik az ufók ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-vv-vivi-elmegatlo-sisakkal-vedekezett-az-ufok-ellen.htmlSúlyos téma került elő a ValóVilág játékosai között, a lakók az idegenek létezéséről beszélgettek. VV Vivi pedig váltig állította, hogy őt rendszeresen elrabolják, ennek megakadályozására elmegátló sisakot készített. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.