Utolsó útjára indul a Morning Show

Forrás: Fb / Morning Show -
Eger Baja Morning Show turné Sopron Budapest Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehet, hogy a rajongók utoljára találkozhatnak ebben a formában kedvenceikkel: szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosba látogat a Morning Show. Budapesten, Sopronban, Baján, Egerben és Kaposváron indítja majd a napot a hármas.

Sopronban indul a Morning Show utolsó nagy őszi turnéja. A rajongók ezúttal nemcsak találkozhatnak kedvenc reggeli műsoruk vezetőivel, de rengeteg nyereményre és játékra is számíthatnak. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri meglehet, hogy utoljára várja ebben a formában a hallgatóit.

Morning Show Forrás: Fb / Morning Show

Sopron után Kaposváron, majd Baján, Egerben és Budapesten szórakoztatják a hallgatókat. Budapesten a Dunán található Táltos hajóról köszöntik rajongóikat. "Imádunk útra kelni, hiszen ilyenkor nem csak kimozdulhatunk a jól megszokott stúdiónk kényelméből, de személyesen is találkozhatunk a hallgatóinkkal. Bár mindegyik városban jártunk már, nagyon várjuk a roadshow-t,

szívünk szerint két hónapon keresztül csak turnéznánk, hogy mindenhová eljussunk, ahol szeretnek minket.

Nagy kedvenceink ezek a városok, nagyon jó közönségünk volt, mindegyik helyszínen örömmel fogadtak minket" - idézte az Origo-nak Rákóczi Ferit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.