Új szereplőválogatást követel Alekosz a ValóVilágba! - Nyílt levelet írt az RTL Klubnak

valóvilág ValóVilág8 Alekosz casting RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz, a ValóVilág egykori nyertese nyílt levelében kérte az RTL Klub vezérkarát, azonnal zavarják haza nyolcadik széria szereplőit.

"Kérem nagy Tisztelettel a Magyar RTL Klub teljes vezérkarát, hogy állítsa meg a ValóVilágot, a bent maradt szereplőket küldje haza, írjon ki új szereplőválogatást, lehetőleg olyat, ahol én is ott lehetek és beleszólhatok a válogatásba, indítsa el újra az egészet 12-es karikával, helyezze előtérbe a humort és a szórakoztatást, ne nézze le a Tévénézőket. Tisztelje meg az országot amelynek sugároz, s amelynek fönnmaradását köszönheti. Magyarországnak elméletileg konzervatív kormánya van. Nem úgy tűnik" – olvasható többek között Alek Facebookján.

Titokzatos, 50 körüli férfi bukkant fel Sarka Kata melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-a-barataival-es-gyerekeivel-a-becsi-praterben-kirandult.htmlGyermekeivel, nagyobb baráti társasággal és állítólag egy titokzatos pasival töltötte az elmúlt napokat Sarka Kata. Állítja azonban: semmi köze a férfihoz, akivel együtt látták, azaz, csupán a baráti körének tagja. TV + SztárokOrigo5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoŐk már nem lesznek Nyerő párosok: Szabó Zsófiék kiestekhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-estek-ki-a-nyero-parosbol-valko-eszterek-jutottak-a-dontobe.htmlIgazi meglepetést tartogatott a Nyerő Páros legutóbbi adása, ekkor derült ki ugyanis az, hogy melyik két szerelmespár jutott döntőbe. Kevesen fogadtak volna arra, hogy a bizonytalan Valkó Eszterék megelőzik Szabó Zsófiékat, mégis ez történt. TV + Sztárok--Pikáns jelenet a villában: Soma és Evelin vetkőzésbe kezdtek (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160923-evelin-megszabadult-a-ruhajatol-soma-elott-masszas-a-villaban-video.htmlForr a levegő a Való Világ villájában! A jelek szerint nem bírnak magukkal a játékosok, ha szexi helyzetekről van szó. TV + SztárokOrigoMegvan a győztes! Peller Anna és férje a Nyerő Pároshttp://www.life.hu/sztarok/20160923-peller-anna-es-lukacs-miklos-nyerte-a-nyero-parost-veget-ert-a-musor.htmlElképesztő indulatok és érzelmi hullámvölgyek után véget ért a hetek óta tartó küzdelem a Nyerő Páros műsorában. A párbajt végül a toronymagasan, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. TV + Sztárok--Jennifer Aniston felhúzta a nyúlcipőt: elmenekült Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-jennifer-aniston-elment-los-angelesbol-mindenki-angelina-jolie-valasa-miatt-faggatja.htmlA színésznőnek kicsit elege lett, ami nem is csoda: Brangelináék válása kapcsán ő is az újságírók kereszttüzébe került. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.