Emily Ratajkowski kiakadt, de nagyon

modell szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa lesz a következő dolgokat a színésznő szájából hallani. Emily az a sztár, akit eddig igazából egy filmben láttunk, de a képmegosztó oldalán több a pucér, vagy félpucér kép, mint egy nyuszis magazinban. 

A modell, színésznőnek elege lett: kiakadt azokra, akik csak a testét látják meg, és nem hagyják, hogy bebizonyítsa, esze is van. A lányt nemrég sok negatív komment érte amiatt, hogy állást foglalt a politikában: ellenlábasai azt javasolták neki, mutogassa inkább formás cickóit ahelyett, hogy politizál.

Forrás: giphy.com

Hát, nehezen lehetne esélyt adni a csinos Emily-nek: aki ugyanis meglátja ezeketvagy ezeket a fotókat, nem éppen arra gondol a lánnyal kapcsolatban, hogy biztosan vág az esze, mint a borotva. Az pedig nem kérdés, hogy elég vicces dolog párhuzamosan a politikáról beszélni és pucéran lovagolnia tengerparton egy lovacska hátán...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.