Vallomás: Lovasi Andrásnak a félrelépései miatt ment tönkre a házassága

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Lovasi András szerelem megcsalás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan saját bevallása szerint soha nem volt egy csajozógép, mégis a megcsalások miatt ment tönkre az első házassága. Lovasi András nem gyakran beszél a magánéletéről, de most kivételt tett.

Lovasi András nem gyakran osztja meg a magánéletében történt eseményeket, de amikor beszél róla, azt őszintén teszi, kendőzetlenül. Bevallotta, hogy első házassága bizony miatta ment tönkre.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Soha nem csajoztam csak azért, hogy legyen meg valaki, hanem mert mindig volt valami bajom. Az első házasságom előtt sem volt sok flörtöm. Utána,

amikor egy-két alkalommal megcsaltam a feleségemet, akkor ezek általában menekülések voltak.

Ahelyett, hogy hazavittem volna, és megpróbáltam volna otthon megoldani a problémáimat, ahelyett hülyeségeket csináltam” – mondta Lovasi Kadarkai Endrének az Echo TV műsorában. Hozzátette, sokszor nem egyezik a valósággal a róla alkotott kép.

„Sosem voltam az a nagy csajozó,

bár rengeteg történetet hallok vissza magamról, ezek fiktív történetek” – árulta el a zenész, aki immár boldog fiatal felesége oldalán. „Amit akarok, azt megszerzem. Pont a feleségem mondta, hogy milyen rámenős vagyok. Nem vagyok az. Ha akarok valamit, akkor azt csinálom, ha nem akarom, akkor nem csinálom” – mondta Lovasi.

Puskás Peti: "Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában"http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nem csak énekesként, hanem színészként is helyt áll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem egy hakni királyt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--Az X-Faktoros aktmodellt veréssel fenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-az-x-faktoros-petics-kristof-aktmodellt-testi-fenyitessel-veressel-fenyegettek.htmlElindult az RTL Klub tehetségkutatója, és ahogy már megszokhattuk, a legkülönöseb figurákkal találkozhatunk a válogatók során. Közéjük tartozik Petics Kristóf is, akit kinézete miatt gyakran melegnek hisznek. Emiatt sokszor került már bajba. TV + SztárokOrigoVégleg vége? Sarka Kata még a születésnapjára sem hívta meg Hajdúthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-sarka-kata-barataival-es-a-titokzatos-ferfival-unnepelte-szuletesnapjat-hajdu-peter-nem-volt-jelen.htmlArról szóltak a hírek, hogy szeptember 24-ig, Kata harmincadik születésnapjáig adott egymásnak időt Hajdú Péter és Sarka Kata, hogy megmentsék a házasságukat. Nos, a Blikk információi szerint Kata nem a férfjével ünnepelt...TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoValóVilág8: Dina távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8-kiesoje-dina-daviddal-szemben.htmlDinának és Dávidnak kellett összecsapnia vasárnap este a ValóVilág stúdiójában. A visszafogottabb srác és a káromkodásaival minden eddigi villalakót überelő pultoslány meccséből a fiú került ki győztesen. TV + SztárokOrigoDarabokra tört álmok: Király Linda a Sztárban sztár kiesője http://www.life.hu/sztarok/20160925-kiraly-linda-a-sztarban-sztar-kiesoje-az-enekesno-nem-szomorkodik.htmlMa este is el kellett búcsúznunk egy nagyszerű énekestől. Az ország házibulijának vasárnapi kiesője: Király Linda. TV + Sztárok--Osvárt Andi szerelmével cukiskodik - végre láthatjuk a gerlepárt!http://www.life.hu/sztarok/20160925-osvart-andrea-magyar-szineszno-es-kedvese-kozos-kepen.htmlA magyar színésznő és kedvese végre közösen állnak a kamera elé. Nagyon cukik! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.