Megszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistont

Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. 

Az egykori modell, April Florio a Mirrornak azt mesélte, neki semmi köze a sztárpár válásához, és ezt azért kell most elmondania, mert az sem volt igaz, hogy az előző feleségét vele csalta a sztár.

Forrás: Facebook/aprilflorio

Aprilnak már van egy gyermeke, ám évekkel ezelőtt sokat foglalkozott vele a sajtó, amikor kiderült, hogy Brad és Jennifer szakítanak. A nő korábban ugyanis a US Weekly-nek úgy nyilatkozott, Brad Pitt bizony le akarta őt smárolni egy görögországi úton, amikor George Clooney bemutatta őt barátjának, Pittnek. Szerencsés csaj ez az April!

Forrás: AFP/Carl Court

Ő persze nemet mondott, hiszen ki akarna Brad Pitt-tel összemelegedni... Brad szóvivője eddig nem kommentálta a híreket, és valószínű, hogy már sosem tudjuk meg, tényleg volt-e annyira mázlista az ismeretlen modell, hogy ha csak egy rövid ideig is, de összejött a filmsztárral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.