Szakított az X-Factor két sztárja, Chloe-Jasmine Whichello és Stevi Ritchie

Forrás: AFP -
szakítás X-Factor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónap házasság után véget ért a két zenész nagy szerelme. 

Júiusban, egy mesés ceremónián fogadott egymásnak örök hűséget Chloe-Jasmine Whichello és Stevi Ritchie, ám a románc nem tartott sokáig. A pár ugyanis hétfőn bejelentette: itt a vége, és inkább külön folytatják.

Forrás: AFP

A The Sun magazin szerint az i-re az tette fel a pontot, hogy a 25 éves lány, Chloe nem jelent meg kedvese 36. születésnapján. Sőt, meg sem indokolta, miért nem volt ott a buliban, utána pedig napokig nem vette fel a telefont, és nem válaszolt párja üzeneteire sem. A srác a szakítás óta teljesen maga alatt van, Instagram-oldalát romantikus idézetekkel árasztja el.

Stevi és Chloe 2014-ben, az X-Factorban találkoztak először, itt csókolóztak is, miközben a lánynak még másvalaki volt a barátja. Szexuális életükre nem lehetett panasz, Stevi ugyanis tavaly azt nyilatkozta, a szex közöttük mágikus. Hát, úgy fest, ez nem volt elég...

Megszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--Tini alázta porig élő adásban VV Dináthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-furcsa-telefonalo-akasztotta-ki-elo-adasban-vv-dinat.htmlA Való Világ powered by Big Brother kiesőjét élőben alázta porig telefonhívással egy tini. TV + SztárokOrigoIlyen sármos férfi lett a világ legismertebb csecsemőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-ilyen-sarmos-ferfi-lett-a-nirvana-albumboritojan-uszkalo-csecsemobol.htmlVilágslágerek szerepelnek a Nevermind című albumon, aminek még a borítója is ikonikussá vált: egy meztelen kisfiú úszkál rajta, akiből mára igazán sármos férfi lett. TV + SztárokOrigoHazugságvizsgálatnak is alávetné magát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-brad-pitt-vissza-akarja-kapni-angelinat-meg-hazugsagvizsgalat-ala-is-vetne-magat.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Az egész világot megrázta a tény, hogy az egykori hollywoodi álompár már nem együtt tervezi a jövőt. Illetve ez csak Angelinára igaz, ugyanis Brad a hírek szerint kétségbeesetten próbálkozik megmenteni kapcsolatát a színésznővel. TV + Sztárok--Goldie Hawn és Kurt Russel 33 éve együtt vannak: ez a titkuk!http://www.life.hu/sztarok/20160926-goldie-hawn-es-kurt-russel-33-eve-egyutt-vannak-a-szineszno-elarulta-mi-a-titkuk.htmlÖvék az egyik legrégebb óta tartó párkapcsolat Hollywoodban - a 70 éves Goldie Hawn nemrég elárulta, szerinte miért működik még a kémia kettejük között. TV + Sztárok--Érettségire gyúr Pumped Gabo!http://www.life.hu/sztarok/20160926-erettsegit-akar-szerezni-es-a-mediaban-elhelyezkedni-pumped-gabo.htmlAz eddig a tánccal és testépítéssel foglalkozó Gabo most komolyabban akarja venni az életet! Érettségizni akar és a médiában dolgozni! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.