Ittasan borult az árokba autójával az X-Factor sztárja

Forrás: Youtube -
ittas vezetés X-Faktor baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ő az első, aki ittasan ül autóba, és balesetet okoz. Szerencséjére az amerikai X-Factor sztárja nem okozott senkinek sérülést, de így is kísérti a baleset.

Az X-Factor sztárja maga vallott szégyenteljes tettéről, ami azóta is kísérti őt. Csak annak örül, hogy nem okozott senkinek sem sérülést, de még így is borzalommal gondol a balesetére. Freddy Parker egy buli után ült autóba, azzal a meggyőződéssel, hogy nem lépte túl a megengedett alkoholfogyasztási limitet. Rosszul gondolta...

Forrás: Youtube

"Azt hittem, rendben vagyok, de folyamatosan arra gondoltam, hogy mi van, ha átléptem a határt. Körülbelül két percre voltam az otthonomtól, amikor a kanyarban beleborultam egy árokba. Felhívtam anyukámat, azt mondta, menjek haza, és majd megbeszéljük. Félúton jártam, amikor megjelent a rendőrség. Bevittek és a vizeletvizsgálat kimutatta, hogy túlléptem a határt" - vallotta az énekes, aki saját bevallása szerint tanult a hibájából.

Szívhez szóló, romantikus képet posztolt Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160927-az-eskuvojukkor-ultetett-farol-posztolt-romantikus-fotot-a-musorvezeto.htmlMegmutatta romantikus arcát a műsorvezető. Az esküvőjükön ültetett fáról posztolt képet Sebestyén Balázs. TV + Sztárok--Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje http://www.life.hu/sztarok/20160927-scarlett-johansson-szineszno-a-rock-that-body-cimu-film-forgatasan.htmlA színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. TV + Sztárok--Pikáns ajánlatot kapott Vastag Csaba a Star Academy diákjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-ajanlatot-kapott-a-vastag-csaba-a-star-academy-versenyzojetol.htmlBelepirult Vastag Csaba a Star Acadmey játékosainak vallomásába. A zsűritag bulizni ment be az akadémiára, végül egy megdöbbentő ajánlattal távozott. TV + Sztárok--Wow! Polyák Lilla irtó dögös volt a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-polyak-lilla-irto-dogos-volt-a-szinpadon-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlShakira bőrébe bújt, és igazi bombanő volt a Sztárban Sztár színpadán a magyar énekesnő. TV + Sztárok--Gregor Bernadett magányos? Nincs sok barátja van a színésznőnek http://www.life.hu/sztarok/20160927-gregor-bernadettnek-nincsenek-baratnoi-a-sztar-szerint-keves-ember-all-kozel-hozza.htmlA 44 éves színésznő az elmúlt időben igen keveset szerepel a médiában, ám most újabb interjút adott a magánéletéről. TV + SztárokOrigoÚjabb hollywoodi dráma: szakított Naomi Watts és Liev Schreiberhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valik-naomi-watts-es-liev-schreiber-szinesz.htmlEgy héttel Brad és Angelina válásának híre után egy újabb hollywoodi sztárpár döntött a szakítás mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.