Hoppá! Aniston férje, Justin Theroux is megszólalt Brangelináék válása után

házasság Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új filmje kapcsán a színész az Entertainment Tonight című műsorban mesélt házasságáról. 

"Nagyra tartjuk a másik humorérzékét, értékeljük a párunkat, és remekül kijövünk egymással" - mesélte Justin Theroux, aki tavaly házasodott össze Jennifer Anistonnal, és már 5 éve egy párt alkotnak.

Jennifer Aniston és Justin Theroux Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Ezek szerint úgy tűnik, szó sincs válásról. Jennifer exférje, Brad Pitt és Angelina Jolie szakítása kapcsán ugyanis felmerült, hogy Anistonék is hasonló cipőben járnak, mert Justin megcsalta feleségét egy ausztráliai filmforgatáson. Szerencsére azonban minden rendben a sztárpár között, pár napja még egy romantikus randevún is lencsevégre kapták őket New Yorkban.

Justin egyébként hamarosan mozikba kerülő filmje kapcsán a Business Insidernek is interjút adott, akik persze rákérdeztek, mit gondol Brangelináék válásáról. "Elvált szülők gyermekeként tudom, milyen egy válás. Nagyon sajnálom a gyerekeket" - mondta a színész.

BulvárRap: Istenes Bence elmondta, hogy ki a kedvencehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bulvarrap-hegyi-rolival-istenes-bence-musorvezeto-elmondta-hogy-ki-a-kedvence.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + Sztárok--Majka vadiúj tetoválásától elolvadsz!http://www.life.hu/sztarok/20160927-majka-zenesz-magara-tetovaltatta-fia-nevet.htmlÚjabb tetoválás díszeleg Majka testén, most azonban nem akármit varratott magára a rapper! TV + Sztárok--Tóth Vera szétröhögte magát testvérénhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-toth-vera-jot-nevetett-azon-amikor-a-kicsi-oriasok-szinpadan-gabit-faggattak-az-ovisok.htmlA Kicsi Óriások színpadán vasárnap Tóth Gabit faggatták az ovisok. Az énekesnő keményen állta a sarat. Őszintén beszélt hajáról, ruhájáról és arról, hogy még most is sokszor veszekednek a nővérével. TV + Sztárok--Sarka Kata: "Végre nő lettem, és nem egy burokban élő kislány" http://www.life.hu/sztarok/20160927-sarka-kata-uj-eletet-kezdett-a-musorvezeto-szerint-egy-eros-no-valt-belole.htmlAz édesanya állítása szerint azok után, hogy különváltak útjaik Hajdú Péterrel, megkeményedett és egészen más nő vált belőle. TV + Sztárok--Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje http://www.life.hu/sztarok/20160927-scarlett-johansson-szineszno-a-rock-that-body-cimu-film-forgatasan.htmlA színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. TV + Sztárok--Hogy micsoda? Soma elkapná Evelin édesanyját ishttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-soma-elkapna-vv-evelin-edesanyjat-is.htmlMeghökkentő kijelentést tett VV Soma, miután megtudta, hogy Evelin mennyire hasonlít az édesanyjára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.