Szexi vérfarkassal akarta összehozni a húgát Britney Spears

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
Taylor Lautner randi Britney Spears Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears kerítőnőt játszott, és nem másra vetette ki a hálóját, mint az Alkonyat sztárjára, Taylor Lautnerrel. A vérfarkast alakító színész az énekesnő szerint nagyon beleillene a családjukba, és ezt meg is mondta neki!

Britney Spears miután rendbe hozta a magánéletét, és szakmailag is jó útra terelődött, tudott figyelni a családjára is. Egyik alkalommal éppen a húga szerelmi élete került terítékre, és az énekesnő úgy vélte, ő tudja, ki lenne a hozzá való férfi: egy szexi vérfarkast szemelt ki a testvérének.

Britney Spears Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Britney Spears jó nővérként megpróbált a tető alá hozni egy randit is testvére számára az Alkonyat sztárjával, Taylor Lautnerrel.

Az énekesnő nem is finomkodott, egy rendezvényen fél óra beszélgetés után közölte a színésszel, hogy tökéletes lenne a húga számára.

Sajnos azonban a megálmodott kapcsolatból nem lett semmi- írja a Billboard.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.