Damu Roland cserbenhagyott egy beteg kisfiút

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
séta Barna Barnabás Damu Roland leukémia jótékonyság Cserbenhagyás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
220 kilométeres jótékonysági sétára hívta Damu Rolandot a mulatós sztár, Barna Barnabás. Debrecenből Budapestre gyalogoltak volna Petőfi egykori útján, hogy egy leukémiás kisfiú steril szobájának a felépítésére gyűjtsenek. Damu azonban cserbenhagyta a barátját, de Barnabás egyedül is segít a gyermeknek.

Augusztus végén jelentette be Barna Barnabás és Damu Roland, hogy jótékonysági sétára indulnak Petőfi egykori útján. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a két sztár egy leukémiás kisfiúnak szeretett volna segíteni az akcióval, amiből viszont Damu kihátrált. Barna Barnabás azonban úgy döntött, egymaga is támogatja a beteg gyermeket: félmillió forint készpénzt adott a családnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A tervek szerint már útnak indultunk volna, de mivel Rolandot a margitszigeti bejelentés óta nem lehet elérni, nem volt lehetőségünk megtenni a megfelelő előkészületeket, így el kellett halasztanunk az utat.

Borzasztóan csalódott vagyok, hogy nem tesszük meg a beharangozott jótékonysági sétát,

de ettől függetlenül úgy döntöttem, egyedül is segítek Dominak. Azt a pénzt, amit a sétára költöttem volna, átadtam a családnak és a jövőben is mindent megteszek, hogy segíthessem őket. Később ha kell, Damut is, meg összes holmiját a hátamon cipelem majd, ha ezen múlik, hogy összejöjjön a steril szoba Dominak" - mondta Barna.

Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Hajdú Péter megint kiakadt: “Nincs itt semmi látnivaló”http://www.life.hu/sztarok/20160928-hajdu-peter-kiakadt-facebook-oldalan-elege-van-hogy-roluk-szolnak-a-hirek.htmlSarka Kata és Hajdú Péter válságának kirobbanása óta a párról és az éppen aktuális helyzetükről folyamatosan jelennek meg hírek. Hajdú Péternek elege lett abból, hogy mindig róluk irkálnak! TV + SztárokOrigoAjjaj! VV Zseri összeomlott- zokogva és ordítozva magyarázta sérelmeit a villalányhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-vv-zseri-zokogva-meselt-tivinek-arrol-ki-is-o-valojaban.htmlZseri és Tivy kapcsolata úgy tűnik a végéhez közeledik, ám ezt a fiatal lány nem bírja cérnával. Az összeomlás szélére került...TV + Sztárok--Molnár Andi elárulta feszes popsija titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-extrem-helyszinen-edzett-molnar-andi-a-dunan-arulta-el-mitol-ilyen-feszes-a-popsija.htmlMolnár Andi, a Szombat esti láz egykori táncosa gyönyörű idomokkal van megáldva. Nézzük, mi a titka... TV + Sztárok--Julia Roberts 3 nappal az esküvő előtt dobta Kiefer Sutherlandethttp://www.life.hu/sztarok/20160928-kiefer-sutherland-megbocsajtott-julia-robertsnek-amiert-szakitott-vele.htmlA 90-es évek hollywodi álompárja 1991-ben, 3 nappal az esküvőjük előtt szakított: Julia dobta a sztárt új pasijáért, Jason Patricért. Akkoriban hetekig erről cikkeztek a lapok, most azonban, 25 évvel később végre megszólalt a nagyon is sértett fél, Kiefer Sutherland. TV + Sztárok--Állítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-damu-roland-szinesz-uj-baratnojenek-abortusza-volt-ezt-allitja-egy-nevtelen-forras.htmlIsmét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.