Állítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland színész életmódváltás apaság abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó.

"Február 8-án elköltöztem a feleségemtől, nem élek párkapcsolatban" - reagált a meglepett Damu a legfrissebb lapértesülésekre. "Hangsúlyozom, jelenleg nincs párkapcsolatom. Megpróbálom minden szabadidőmet a kislányommal tölteni. Gyalázatosnak, szégyenteljesnek tartom azt a lejárató kampányt, amely mostanában ellenem zajlik. Nem tudom, hogy ki, honnan generálja. Még csak nem is ismerek olyan hölgyet, akinek abortusza volt, de még ápolónőt sem.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Már senki sem turkálhat a magánéletemben büntetlenül. Úgy élem az éle­tem, hogy felkelek, dolgozom, megyek a kislányomhoz, aztán jövök haza a színészházba. Ennyit tudok mondani a hírrel kapcsolatban.

És, hogy pontosan miről is van szó? Nos, egy állítólagos olvasó levélben arról tájékoztatta a Borsot, hogy Damu Roland újból párkapcsolatban él. A neve elhallgatását kérő forrrás azt is tudni véli, hogy a románc állítólag júliusban szövődött a Dagály fürdőben. A hírek szerint a hölgy, akivel a színész összejött, egy harminc körüli, kétgyermekes anyuka, aki állítja, megismerkedésük után egy-két héttel teherbe esett. A love storynak szakítás és abortusz lett a vége, amit egy angyalföldi magánkórházban végeztek. Az informátor szerint a hölgy épp ott dolgozik ápolónőként, és a beavatkozást maga fizette. A műtét után egy nappal viszont kibékültek.

Damu Roland így zárta nyilatkozatát:

"Ha bármi igaz lenne belőle, akkor azt elismerném, de nem igaz. Szerintem összetévesztettek valakivel. Hogy kerülök pont én képbe? Miért?" - értetlenkedett Roland a feltételezések kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.