Kovács Dóra Valkó Eszter vasárnap műsor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megváltozik az RTL Klub hétvégi programja. Három új magazinműsort is indítanak, az egyik vezetését Valkó Eszter, a Nyerő Páros döntőse kapta.

Három saját gyártású műsorral erősíti az RTL Klub a vasárnapját, lesz miből válogatnunk! A félórás produkciókat egymás után sugározza a csatorna 11:20-tól, így alaposan megváltozik a hétvégi műsorrend.

RTL Klub Forrás: Origo

Az egyik egy Sütnicake elnevezésű vetélkedő lesz, amelyben tizenkét cukrász mutatkozik be. Arra vállalkoztak, hogy elkészítik a tökéletes tortát, azonban minden vasárnap kiesik egy közülük. A produkciót Valkó Eszter vezeti, aki sokévnyi kihagyás után tér vissza újra a képernyőre, mint műsorvezető.

Forrás: rtl klub

A következő vasárnapi műsor a Highlife a luxus nevet kapta, ami nevéből adódóan a csillogás világát mutatja be a nézőknek. Arról fog szólni, hogyan szerezték meg a jó élet kulcsát a pénzügyi élet vagy a szórakoztatóipar sztárjai. A háziasszonya a Nyerő párosban szintén szereplő, az Éjjel-nappal Budapestből is ismert Kovács Dóra lesz.

Forrás: Kovács Dóri

A harmadik produkció, a Stíluskalauz pedig a legújabb trendek világába kalauzolja a nézőket, de nemcsak az öltözködés új irányzatait mutatja be, a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok és a technikai újdonságok világából is csemegézik. A műsorvezető Somogyi Zoltán, szakértője pedig Pusztai Olivér stylist lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.