Julia Roberts 3 nappal az esküvő előtt dobta Kiefer Sutherlandet

Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Ralph Dominguez -
Julia Roberts Kiefer Sutherland szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es évek hollywodi álompárja 1991-ben, 3 nappal az esküvőjük előtt szakított: Julia dobta a sztárt új pasijáért, Jason Patricért. Akkoriban hetekig erről cikkeztek a lapok, most azonban, 25 évvel később végre megszólalt a nagyon is sértett fél, Kiefer Sutherland.

Kiefer Jess Cagle-nek mondta el egy interjúban, hálás Juliának azért, hogy volt benne kurázsi, és meg merte lépni, amit a szíve súgott neki. "Úgy gondolom, realista volt, és őszinte magához. Szerintem sokkal jobb, hogy így történt" - mondta a színész, aki fel sem hozta Jason Patrick nevét. Helyette elmondta, hogy túlságosan fiatalok is voltak az egészhez, ő 24, Julia 23 éves volt.

Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Ralph Dominguez

A 150 fős esküvőre egyébként már minden készen állt, amikor a menyasszony megfutamodott: a koszorúslányoknak már megvoltak a ruhái és 425 dolláros Manolo Blahnik cipői, Juliára pedig egy csakis rá szabott menyaszonyi ruha várt, akkor átszámítva közel 2 millió forint értékben. A ruha az üzletben maradt...A lagzira egyébként Jason Patrick is hivatalos volt, hiszen akkoriban igen jóban volt Kieferrel is.

Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Állítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-damu-roland-szinesz-uj-baratnojenek-abortusza-volt-ezt-allitja-egy-nevtelen-forras.htmlIsmét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó. TV + Sztárok--Orlando Bloom után kedvese, Katy Perry is pucérkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-katy-perry-enekesno-levetkozott-egy-reklamban.htmlKaty Perry egy politikai kampányban mutat meg magából abszolút mindent. TV + Sztárok--Tóth Vera szétröhögte magát testvérénhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-toth-vera-jot-nevetett-azon-amikor-a-kicsi-oriasok-szinpadan-gabit-faggattak-az-ovisok.htmlA Kicsi Óriások színpadán vasárnap Tóth Gabit faggatták az ovisok. Az énekesnő keményen állta a sarat. Őszintén beszélt hajáról, ruhájáról és arról, hogy még most is sokszor veszekednek a nővérével. TV + Sztárok--Hoppá! Aniston férje, Justin Theroux is megszólalt Brangelináék válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-justin-theroux-vegre-elmeselte-hazassaganak-titkat-jennifer-aniston-szinesznovel.htmlÚj filmje kapcsán a színész az Entertainment Tonight című műsorban mesélt házasságáról. TV + Sztárok--BulvárRap: Istenes Bence elmondta, hogy ki a kedvencehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bulvarrap-hegyi-rolival-istenes-bence-musorvezeto-elmondta-hogy-ki-a-kedvence.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.