Ben Affleck besokallt: a válás mellett döntött a népszerű színész

Forrás: NORTHFOTO -
házasság párkapcsolat válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár még tavaly júliusban jelentette be, hogy tíz év után végleg különválnak útjaik. A hírek szerint most már biztos, hogy a békülés lehetősége kizárt a két sztár között. 

Nemrég még úgy tűnt, Ben Affleck az, akit sokkal jobban megvisel a szakítás, ugyanis több olyan fotó is készült róla, ahol rémes állapotban volt. Akkor még azt hittük, Jennifer jól van, ám a róla készült legfrissebb fotó ezt igencsak cáfolja: a színésznő jól láthatóan szomorú és komor. A hírek szerint nem ok nélkül: férje állítólag besokallt az utóbbi hetekben, így már biztos, hogy beadja a válási papírokat - írja az Intouchweekly.

Forrás: NORTHFOTO

A párt nemrég a gyermekeik iskolája előtt sikerült lencsevégre kapni, ahol jól láthatóan csúnyán összevesztek. A lap szerint Jennifer azon borult ki, hogy Ben jóval előrébb hozná a válást, hiszen szerinte már csak időhúzás az egész.

Nem ők az egyetlen sztárpár, aki búcsút int egymásnak

A TMZ úgy tudja, a válópert Angelina Jolie adta be szeptember 15-én, a bírósági papírok szerint kibékíthetetlen ellentét van a felek között, de a kapcsolatba nem lépett be harmadik ember.
Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Gregor Bernadett magányos? Nincs sok barátja van a színésznőnek http://www.life.hu/sztarok/20160927-gregor-bernadettnek-nincsenek-baratnoi-a-sztar-szerint-keves-ember-all-kozel-hozza.htmlA 44 éves színésznő az elmúlt időben igen keveset szerepel a médiában, ám most újabb interjút adott a magánéletéről. TV + SztárokOrigoOrlando Bloom után kedvese, Katy Perry is pucérkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-katy-perry-enekesno-levetkozott-egy-reklamban.htmlKaty Perry egy politikai kampányban mutat meg magából abszolút mindent. TV + Sztárok--Wow! Polyák Lilla irtó dögös volt a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-polyak-lilla-irto-dogos-volt-a-szinpadon-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlShakira bőrébe bújt, és igazi bombanő volt a Sztárban Sztár színpadán a magyar énekesnő. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Jim Carrey botrány- ezúttal nemi erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-elokerult-jim-carrey-ongyilkos-baratnojenek-levele.htmlA színész és Cathriona White sminkmester kapcsolata három évig tartott. Szakításukat követően a harminc éves nő 2015 szeptemberében öngyilkos lett. Nemrég előkerült a búcsúlevele, most pedig egy olyan írás, amiben a sminkmester arra kéri a színészt, ismerje el, hogy nemi úton terjedő betegségeket kapott el tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.