Bármit megtesz: önként adott vizeletmintát Brad Pitt

Forrás: NORTHFOTO/Abaca -
Brad Pitt válás gyerekek vizeletminta Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt mindent megtesz azért, hogy bizonyítson. A színész korábban leszögezte, hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, most pedig kiderült: vizeletmintát is adott.

A világsztár nagyon kétségbeesett, hogy nem láthatja a gyermekeit, ezért minden együttműködésre hajlandó a hatóságokkal. A színészt azzal vádolják, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta gyermekét magánrepülőjükön, miközben drog és alkohol befolyásoltsága alatt állt.

Brad Pitt Forrás: NORTHFOTO/Abaca

A sztár viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. Rajongói pedig amellett a feltételezés mellett állnak ki, hogy

Brad csak az ominózus veszekedés után ivott.

A színész korábban leszögezte, önként aláveti magát hazugságvizsgálatnak, most pedig kiderült, hogy igazának bizonyítása érdekében vizeletmintát is adott, ami szintén nem lett volna kötelező - írja TMZ. Látszik, hogy nagyon próbálkozik, hiszen szeretne találkozni a gyermekeivel, akiket Angelina Jolie eltiltott tőle.

Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Undorító álhír: meghalt Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160929-meghalt-brad-pitt-ongyilkossagot-kovetett-el-alhir-terjed-az-interneten.htmlA válás és a hatalmas sajtóérdeklődés is pont elég nagy gondot okoz Brad Pittnek, és az egész családjának, most pedig még a színész halálhírét is elkezdték terjeszteni! TV + Sztárok--Ben Affleck besokallt: a válás mellett döntött a népszerű színész http://www.life.hu/sztarok/20160929-ben-affleck-es-jennifer-garner-biztosan-valnak-a-szinesz-nem-hajlando-bekulni.htmlA pár még tavaly júliusban jelentette be, hogy tíz év után végleg különválnak útjaik. A hírek szerint most már biztos, hogy a békülés lehetősége kizárt a két sztár között. TV + Sztárok--Börtönbe kerülhet az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20160929-nemi-eroszak-miatt-bortonben-kerulhet-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-m-m.htmlÉvekre rács mögér kerülhet az X-Faktor egyik szereplője. A gyanú szerint a 28 éves férfi, M.M. nemi erőszakot követett el. TV + Sztárok--Wow! Diszkódívaként rázza Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-irina-shayk-modell-nagyon-dogosen-tancolt-legujabb-kampanyaban.htmlA modell szupermenő szettben hozza vissza a diszkókorszakot. TV + Sztárok--Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.